Keramische tegels

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 277

Keramische tegels voor buiten

Keramische tuintegels vind je bij Buitenbart in allerlei soorten en maten. Ga je voor een betonlook, houtlook óf natuursteenlook? Of vind je juist het formaat belangrijk. Wil je in plaats van de 60x60 keramische tuintegels een 60x30 keramische buitentegel? Geen probleem. Hieronder vind je ons complete assortiment keramische tegels voor buiten.

Voordelen keramische terrastegel

Zoek je een tuintegel waar je echt weinig werk van hebt? Dan zit je met keramische tuintegels altijd goed. Keramische terrastegels hebben namelijk de volgende voordelen.

  • ·         Ze zijn kleurvast (verkleuren dus niet),
  • ·         Krasvrij,
  • ·         Maatvast,
  • ·         Vorstbestendig,
  • ·         Hittebestendig en
  • ·         Antislip.

Daarnaast hebben keramische buitentegels een vochtopname van minder dan 0,05%. Hierdoor kan de tegen nauwelijks vocht opnemen. Dit betekend dat algen en mossen nauwelijks kans krijgen om zich te hechten op de keramische tegels buiten. Daarnaast is het geen probleem als je een glas wijn of frisdrank laat vallen. Dit trekt namelijk niet in de tegel. Ga je dus voor onderhoudsgemak, dan zit je met een keramische tegel voor buiten altijd ‘gebakken’.

Keramische tegels buiten nadelen ; een addertje?

Het internet staat vol met de positieve punten van keramische tegels voor buiten. Maar, zoals altijd heeft elk product niet alleen voordelen maar ook nadelen. Zo ook keramische terrastegels. Keramische tegels voor buiten hebben 3 nadelen:

Een van de nadelen is bijvoorbeeld de hoge aanschafprijs. De gemiddelde prijs van keramische tegels ligt toch €15,- per m2 hoger dan betonproducten.

Tweede nadeel is dat keramische tegels langer nat blijven na een regenbui. Dit komt door de zeer lage vochtopname van keramische tegels. Kies je echter voor een waterdoorlatende voeg, dan ben je het water eerder kwijt. En geef toe; hoe vaak ga je direct na een regenbui op je terras zitten..?

Nadeel Drie van keramische terrastegels is de verwerking. Een keramische tegel van 2 centimeter dik moet je verwerken op een speciaal drainerend onderbed van Stabicare. Sommige leveranciers schrijven verwerking op beton voor. Wij raden dit echter af, want met betonresten aan je tegels kun je ze nooit herstraten! Erg zonde als je voor een duurdere tegel kiest. Kies je echter voor een GeoCeramica, VT-wonen buitentegel of Cera Technica, dan heb je een keramische tegels met vaste onderlaag, waardoor ze net zo makkelijk als reguliere bestrating zijn te leggen.

Keramische tuintegels kopen

Als je op zoek bent naar keramische buitentegels, dan helpen we je graag! Bij het kopen assisteren we je met het maken van de juiste keuze. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in de producten, maar ook in de aanleg van keramische tegels. Keramische tegels buiten leggen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Kortom; voor goed advies over de voordelen, nadelen en het leggen van keramische tegels voor buiten, neem contact met ons op! Onze klantenservice staat doordeweeks van 8u tot 8u voor je klaar.

Bekijk ons assortiment keramische tegels live in onze showtuin in IJsselmuiden.

Als je zoekt naar keramische tegels voor buiten  dan nodigen we je van harte uit om langs te komen in onze Outdoor Store in IJsselmuiden. Hier kun je alle tegels voelen, en de verschillen live ervaren. Ook geven we je goed advies over de onderlaag en voegmiddelen voor keramische tegels.

We zijn Maandag tot Vrijdag geopend van 8u tot 8u, op zaterdag van 8u tot 16u. Je bent van harte welkom aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden. Wil je een afspraak maken? Bel ons dan op 038-3333379.