Aanbiedingen!
Bekijk onze aanbiedingen en profiteer snel van hoge kortingen!
Bekijk hier de actiepagina!

Sierbestrating en tuintegels

Siertegels voor buiten

Op zoek naar Siertegels voor buiten in je tuin? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. We snappen dat je soms door het enorme assortiment niet meer weet wat nou de verschillen zijn. Hieronder vind je ons complete assortiment siertegels. Gebruik de filtermogelijkheden en vind zo de siertegel die bij je past! Kom je er dan nog niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ook voor extra beeldmateriaal kun je contact met ons opnemen.

Siertegels 60x60

Siertegels in de maat 60x60 zijn erg populair. In Siertegels 60x60 heb je ook de meeste soorten. De verschillen in tegels 60x60, vind je in de behandeling van de tegel. Zo kan een tegel een deklaag hebben, geïmpregneerd of gecoat zijn. Dit bepaalt weer de mate van onderhoudsvriendelijkheid. Kies je voor de prijs, dan is de Basic Design Siertegel 60x60 het goedkoopst. Wil je bijvoorbeeld een mooie tegel, die wat vriendelijker in onderhoud is: de Paveton Siertegel serie is erg populair. Siertegels 60x60 bieden wij aan van alle Nederlandse fabrikanten, zo heb je bij ons een keuze uit meer dan 400+ soorten siertegels 60x60. Gebruik de filtering om te kijken wat voor jou de beste keuze is !

Siertegels 50x50

In siertegels 50x50 hebben wij ook een ruime keuze. Zo bieden wij basis betontegels aan, een goede koop voor een lage prijs. Ook bieden wij tegels aan die wat onderhoudsvriendelijker zijn, de 60 Plus 50x50 is een erg goede koop. Van €10 tot €40 kun je bij ons Siertegels 50x50 kopen. Met meer dan 50 verschillende soorten weten wij zeker dat je altijd slaagt.

Siertegels tuin

Wij bieden siertegels aan in alle verschillende maten. De beste tegels voor de tuin:

 • Siertegels 60x60
 • Siertegels 50x50
 • Siertegels 30x60
 • Siertegels 40x80
 • Siertegels 80x80
 • Siertegels 100x100
 • De beste betonklinkers en opritstenen vind je hier.

  Siertegels voor buiten, in alle soorten en maten bij Buitenbart

  Bij Buitenbart in Ijsselmuiden en Emmeloord vind je het grootste assortiment siertegels van Nederland. Wij heten je dan ook van harte welkom in een van onze vestigingen. Bekijk hier onze vestigingen en openingstijden: Wil je graag een afspraak of meer weten? Bel ons dan op 038-3333379 of mail naar info@buitenbart.nl.

  Goedkoopste tegels

  Siertegels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Wij verkopen siertegels voor ieder type portemonnee. In dit stukje tekst gaan wij dieper in op de goedkopere siertegels. Dit zijn tegels voor in de tuin met een laag prijskaartje. Vaak worden deze tegels gebruikt voor de plekken waar deze wat minder in het zicht zijn. Niet omdat deze tegels niet mooi zijn, maar omdat deze tegels vaak wat eerder kalkuitbloei vertonen en de kleurintensiteit wat eerder terugloopt in vergelijking met een duurdere tegel.

  Een voorbeeld van een goedkope tegel is de Betontegel 50x50 Grijs. Dit noemen wij ook wel een basisbetontegel. Deze tegels worden vaak gebruikt bij de aanleg van nieuwbouwwoningen. Als wij heel eerlijk zijn dan noemen wij dit geen siertegel, maar eerder een basisbetontegel. Ben je echt opzoek naar een goedkope siertegel. Dan raden wij aan om te kijken naar de Tuintegel Berlijn. Deze tegel is voorzien van enkele hightech features, waardoor deze zeer lang mooi blijft. Daarnaast geeft de antracieten kleur een hele luxe uitstraling.

  Siertegels tuin

  Siertegels worden vaak toegepast in de achtertuin. Dit vanwege het feit dat er voor de voortuin vaak oprittegels gebruikt worden. De term siertegels is eigenlijk een verzonnen term en zegt niets over het product. Het zegt niet of het voor binnen of voor buiten is. Daarnaast zegt het niets over of de tegel gemaakt is van keramiek of beton.

  Tegels in je tuin geeft een bepaalde uitstraling. Kies je voor een volledig betegeld tuin of gaat je voorkeur naar een tuin met ook een gedeelte gras. Dit zijn allemaal keuze waar je met het betegelen van je tuin rekening mee kan houden.

  Siertegels terras

  Zowel betontegels als keramische tegels zijn te gebruiken voor je terras. Hierdoor is er gigantisch veel keuze in het maken van de juiste tegel. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte variant tussen.

  Terrastegel

  De tegel met vele namen, maar met uiteindelijk maar een doel. Een tegel voor het gebruik op je terras! In veel gevallen zegt de naam niets over waar de tuintegel van gemaakt is. Dit is ook het geval bij de terrastegel. Deze tegel kan namelijk gemaakt zijn van beton, keramiek of een combinatie van beide. In dit geval wordt de tegel ook wel een 3+1 tegel genoemd. Ondanks dat is de tegel in alle gevallen geschikt voor het gebruik op een terras.

  Houten terrastegels

  De naam doet vermoeden dat deze terrastegels gemaakt zijn van hout. Dit is echter niet het geval. Deze terrastegels zijn gemaakt van keramiek met een houtenprint. Hierdoor lijkt het alsof de tegel gemaakt is van hout, maar dat is deze niet. Het voordeel hiervan is dat je de voordelen hebt van een keramische terrastegel, maar niet de nadelen van een hout product. Hierdoor zijn deze producten erg duurzaam en makkelijk in gebruik.

  Deze terrastegels houtlook zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prints. Het mooie hiervan is dat deze prints zo realistisch zijn en op afstand nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Daarnaast is een houten terrastegel op dit moment nog erg uniek. Er zijn nog maar weinig mensen die dit soort tegels in de tuin hebben liggen.

  Terrastegels afmetingen

  Er zijn verschillende soorten afmetingen van terrastegels. De meest populaire afmetingen van tegels hebben wij hieronder opgesomd.

  Terrastegels 50x50

  Dit zijn tegels met een afmeting van 50 bij 50 centimeter. Vooral het rekenen met deze tegels gaat erg makkelijk. Dit vanwege het feit dat als je 4 stuks neerlegt, je direct 1 vierkante meter hebt. Deze tegel wordt vaak in de meeste gevallen gebruikt als het zo goedkoop mogelijk moet. Vaak zijn deze tuintegels namelijk het goedkoopste van alle afmetingen terrastegels.

  Terrastegels 60x60

  Deze terrastegel wordt vaak gezien als de echte terrastegel. Het formaat is namelijk net iets groter dan een 50x50 tuintegel, maar heeft hierdoor wel een hele andere uitstraling. De meeste verkochte kleur tegel is antraciet. Dit vanwege het feit dat deze tegel het beste in iedere tuin past. Daarnaast geeft een terrastegel 60x60 antraciet een hele rustige uitstraling. Antraciet is namelijk een donkere kleur welke in de buurt komt van zwart, maar geen zwart is. Het is de meest donkere kleur tegel welke je kan krijgen op beton.

  Terrastegels 80x80

  Dit zijn de groot formaat tegels. Deze tegels zie je daarom ook niet snel terug. Dit komt omdat deze tegels, indien ze van beton zijn, erg zwaar zijn en altijd met zijn tweeën gelegd moeten worden. Het gewicht gaat al snel richting de 56 kilo per stuk.