Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Tufsteen

Wat is tufsteen, en hoe pas je deze stapelblokken toe?

 

Tufsteen is een geel/bruinachtig vulkanisch gesteente, dat voorkomt uit as en puin die tijdens een vulkaanuitbarsting de lucht in worden geslingerd. Het is een poreus gesteente dat water gemakkelijk absorbeert, waardoor het een prachtige, natuurlijke uitstraling geeft die perfect past bij organische tuinontwerpen. Tufsteen stapelblokken zijn niet alleen ideaal voor borderranden en bloembakken, maar kunnen ook worden gebruikt voor het bouwen van kleine muurtjes en trapjes, wat een harmonieus geheel in je tuin creëert. 

 

Duurzaamheid en onderhoud van tufsteen

 

Tufsteen is natuurlijk materiaal, vanwege zijn zachte aard kan er enige breuk voorkomen bij de levering. Dit is inherent aan het product en valt niet onder garantie. Wij adviseren om rekening te houden met deze eigenschap bij het bestellen van je gewenste hoeveelheid. Voor onderhoudstips, zoals het verwijderen van groene aanslag of het omgaan met kalkuitbloei op tufsteen, kun je deze blog lezen. 

 

Gegarandeerd de Beste Prijs voor Tufsteen 

 

Koop je Tufsteen stapelblokken bij Buitenbart, dan ben je verzekerd dat je nooit te veel betaalt. Wij bieden al onze producten aan voor internetprijzen en garanderen de beste kwaliteit a-keuze natuursteen. Bij ons vind je geen b-keuze producten; alleen het beste is goed genoeg. Gecombineerd met onze scherpe prijzen en eerlijk advies, ben je verzekerd van het juiste product voor jouw tuin. 

 

 

2 producten

2 producten

Buitenbart zorgt ervoor dat jij dé perfecte stapelblokken vindt voor jouw tuin. Ontdek onze Tufsteen stapelblokken zijn ideaal voor het maken van sfeervolle bloembakken of verhoogde muurtjes. Tufsteen is duurzaam, uniek en kan gebruikt worden voor diverse toepassingen voor in je tuin. Heb je meer informatie nodig over tufsteen, of heb je advies nodig? Bezoek gerust één van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice

Filters