• Home
  • Sierbestrating Lelystad

Sierbestrating Lelystad

Sierbestrating en Tuintegels Lelystad kopen in IJsselmuiden!

Sierbestrating kopen Lelystad? Dat doe je bij Buitenbart in Ijsselmuiden. Buitenbart levert wekelijks sierbestrating bij jou in de buurt. Buitenbart is een familiebedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in de sierbestratingswereld. Met een assortiment van meer dan 4000 verschillende producten, zorgen wij dat jij slaagt. In onze winkel van meer dan 2000 m2 bieden we bestrating aan van alle Nederlandse topmerken. Voor sierbestrating in Lelystad kopen heb je nu het juiste adres gevonden. 

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen


Online bestrating kopen in Lelystad - Buitenbart, de beste keuze voor bestrating Lelystad!

Je wilt graag de juiste keuze maken voor jouw tuin. Hierbij is het belangrijk om de beste balans te vinden tussen een goede prijs, goede kwaliteit en vooral jouw wensen. In onze webshop en in onze winkel vind je meer dan 4000 producten van alle Nederlandse fabrieken. Je vindt bij ons bestrating van de volgende merken:

MBI de Steenmeesters, Excluton, vtwonen, en nog andere merken.        

Door rechtstreeks in te kopen, betaal je nooit teveel!

Sierbestrating aanleggen, bestraten in Lelystad

Wil je de aanleg van je tuin gedeeltelijk of compleet uitbesteden? Buitenbart ontzorgt je. Wij weten alles van grondwerk, straatwerk en afwatering.

 Door onze ervaringen en veel opgeleverde werken ben je verzekerd van een bedrijf dat van wanten weet. Wij werken vaak ook samen met stratenmakers en hoveniers uit Lelystad, dit om jou het perfecte eindresultaat te bieden.

 

Kom naar onze showtuin of bel met één van onze ervaren medewerkers. 

Graag tot ziens in onze winkel! (Dit is maar een halfuurtje rijden vanaf Lelystad)