Klantenservice

Vragen? Bart en zijn team lossen het voor je op.

CORONABELEID BUITENBART! 
Onze leveringen gaan door en wij zijn te bezoeken zonder afspraak
Bekijk hier al onze maatregelen (vanaf 25-02-21)

Hieronder hebben we de meest gestelde vragen al beantwoord. Heb je toch nog een andere vraag, of ben je opzoek naar specifieker advies? Je kunt ons bellen, mailen of chatten. Ons toegewijde, deskundige team staat voor je klaar.Veelgestelde vragen

Je bestelt niet elke dag tuinmaterialen, dat begrijpen we heel goed! Daarom proberen we je op deze pagina zoveel mogelijk informatie te geven. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar.

Kan een grote vrachtwagen bij jou thuis komen? Bel ons als je twijfelt. Dan kijken we er samen naar!

Bezorging en verzending

De hierboven genoemde bezorgkosten zijn op basis van levering met een vrachtwagen + trailer van ongeveer 18m lang. Dit is een stuk langer dan bijvoorbeeld een lijnbus of vuilniswagen! Het kan daarom zijn dat dat een grote vrachtwagen niet bij jouw huis kan komen.

Twijfel je of een grote vrachtwagen bij jouw huis kan komen? Dan kun je bij ons ook een kleine vrachtwagen kiezen. De bezorgkosten zijn dan €120,-. In dit geval zal er of een kleine vrachtwagen langskomen of een vrachtwagen met kooi aap. Hier kan GEEN keuze in gemaakt worden.

Ook kun je altijd contact met ons opnemen. We proberen dan voor middel van Google Streetview de situatie te beoordelen. De situatie ter plekke is echter altijd ter beoordeling van de chauffeur. Zijn mening is leidend.

Let op:

Deze vrachtwagen is niet smaller of lager dan een standaard vrachtwagen, alleen korter.

Hierdoor kun je makkelijker in hofjes etc. komen.

We kunnen niet door smalle straatjes of onder poorten door met een kleine vrachtwagen.

Bijvoorbeeld: De vrachtwagen lost niet bij in een steeg.

Vanwege veiligheidsrisico’s lost de vrachtwagen niet over obstakels heen.

Bijvoorbeeld: Over een geparkeerde auto lossen, doen we niet.

Betalen

Retourneren

Showtuinen en Outdoor Store

Onderhoud

Het hangt erg af van het soort bestrating, hoe je deze het beste kunt onderhouden. Eén tip geldt echter voor elke soort bestrating; maakt dit níet schoon met een hogedrukspuit. Door de kracht van deze machines spuit je vaak de toplaag van jouw bestrating kapot. Informeer altijd hoe je jouw bestrating het beste kunt onderhouden. Wij helpen je graag via 038-3333379 of via info@buitenbart.nl.