vtwonen buitentegels

Vtwonen buitentegels, Solostone & Piet Boon Outdoor ♥

Met de buitentegels van vtwonen maak je van je tuin een unieke plek om in te vertoeven. Met behulp van de vtwonen tegels maak je van je tuin het verlengde van je huis. Of je nu kiest voor een eenvoudige of sierlijke uni-tegels, unieke designs of tegels in XXL-formaat, één ding staat: met vtwonen buitentegels creëer je altijd een fraai terras.

Het mooie van vtwonen buitentegels is dat elke tegel over zeer unieke eigenschappen beschikt. Vtwonen buitentegels zijn: altijd kleurvast, vlekbestendig, kras- en slijtvast, easy to clean en vorstbestendig . Welke tegel je ook kiest van vtwonen, door de unieke eigenschappen heb je er je leven lang plezier van.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 32

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 32

Vtwonen Solostone

De bekende vtwonen Duostone serie is in 2020 vervangen door Solostone. De Solostone tegels zijn 100% full body keramische tegels. Dit betekent dat de tegels volledig keramisch zijn én dus geen onderlaag bevatten. Dankzij de dikte van 3 of 3.2 cm zijn de tegels eenvoudig in het zandbed te verwerken. De Solostone tegels zijn verkrijgbaar in verschillende designs -en verschillende maten.

De keramische tegels van vtwonen worden momenteel in verschillende formaten geleverd. Door het gebruik van keramiek zijn deze tegels een stuk lichter dan soortgelijke tegels gemaakt van beton. Deze 70x70 Solostone tegels wegen namelijk slechts 35kg per stuk. Het 90x90 formaat van vtwonen weegt maar 53kg per tegel. Ondanks dit dat flinke gewichten lijken valt dit best mee als je kijkt naar een 60x60x5 betontegel. Deze weegt namelijk al 42 kg per stuk.

Enkele voordelen van Solostone zijn:

- Unieke collecties van vtwonen en Piet Boon

- Door enkel gebruik te maken van keramiek bestaat er geen kans op een loskomende bovenlaag.

- Altijd kleurvast, hierdoor zien deze tegels er over enkele jaren nog steeds hetzelfde uit.

- Gemakkelijk te reinigen

Bekijk hieronder enkele producten van vtwonen:

Solostone vtwonen, verkrijgbaar in 32 verschillende designs. Bekijk snel alle eigenschappen en kleuren per serie!

Piet Boon Outdoor

De Piet Boon Outdoor serie is tot stand gekomen vanuit de behoefte om de Piet Boon beleving te vernieuwen en te verrijken, niet alleen binnen maar juist ook buiten. De Piet Boon outdoor serie bestaat uit vier verschillende grootformaat tegels in de maat 90x90. Deze grootformaat tegels zijn voorzien van stijlvolle prints met duidelijk het creatieve handschrift van Studio Piet Boon. De tegels zorgen ervoor dat je in je tuin hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als binnen in je huis. Met Piet Boon Outdoor haal je binnen dus echt naar buiten! Ook deze tegels zijn Full Body Keramisch afgewerkt én dus eenvoudig in het zandbed te verwerken. De Piet Boon Outdoor serie bestaat uit de volgende series: :

Concrete Tile Serie

De Concrete serie weerspiegelen duidelijk de eigenschappen van beton maar dan profiteer je van de eigenschappen van keramiek :

Concrete Black Tile

De Concrete Black tile is een diepe donkere tegel die duidelijk de bijzondere eigenschappen en het typische karakter van natuursteen weergeeft. 

Filters