• Home
  • Sierbestrating Apeldoorn

Sierbestrating Apeldoorn

Sierbestrating Apeldoorn vind je bij Buitenbart

Heb je sierbestrating in Apeldoorn of omgeving nodig? Op slechts 40 minuten rijden vanaf Apeldoorn, vind je dé specialist in sierbestrating: Buitenbart in IJsselmuiden . Zoek je kwalitatief goede sierbestrating voor de meest scherpe prijs? Dan weet je bij Buitenbart zeker dat je slaagt

Wat is Buitenbart?

In 2003 besloot Bart om zelf een bedrijf in sierbestrating op te richten: Buitenbart. Inmiddels werken zijn zonen Menno en Jelmer ook in het bedrijf, waardoor Buitenbart een echt familiebedrijf is geworden. Door de jaren heen is het bedrijf in de regio uitgegroeid tot een begrip omtrent sierbestrating. Dat komt door de goede service van Bart, zijn zonen, medewerkers en de ruime keuze aan uiteenlopende producten. Bij Buitenbart kun je namelijk uit meer dan 4.000 producten kiezen. Al deze producten zijn van perfecte kwaliteit. Zo vind je bij ons bestrating van topmerken als Kijlstra, MBI de Steenmeesters, Tuinvisie en nog veel meer!

Bestrating van topkwaliteit

Zoals we hierboven al benoemden, kun je bij Buitenbart terecht voor sierbestrating van topkwaliteit. De kwaliteit van deze sierbestrating is veel beter dan de kwaliteit van bestrating die je in de welbekende bouwmarkten kunt vinden. Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten. Doordat wij de bestrating rechtstreeks bij de leveranciers inkopen, kunnen wij de producten namelijk tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Goed advies van echte tuinexperts

Naast dat je bij ons uit een groot assortiment in sierbestrating van topkwaliteit kunt kiezen, kun je bij ons ook terecht voor deskundig en transparant advies van echte tuinexperts. Wil je bijvoorbeeld graag meer informatie over een bepaalde tegel? Dan vertellen onze tuinexperts jou graag over de voor- én nadelen ervan.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Bestel jouw sierbestrating in Apeldoorn eenvoudig online!

Ons ruime assortiment is grotendeels online te bekijken en te bestellen. Wij zijn in Nederland zelfs 1 van de grotere online leveranciers van sierbestrating. Dankzij de foto’s en uitgebreide omschrijvingen op onze website, kun je van elk product een goed beeld krijgen. Is jouw oog op een tegel gevallen? Dan kun je hem heel eenvoudig via de website bestellen. Je kunt trouwens helemaal zelf bepalen hoeveel tegels je bestelt, hier zit geen minimum aan. Doorgaans staat de bestelling al binnen 7 werkdagen bij je op de stoep.

Bezoek onze showroom in IJsselmuiden

Wil je graag eerst zien en voelen wat je koopt? Kom dan eens langs in onze ruime showtuin in IJsselmuiden. In de showtuin kun je ons complete assortiment bekijken. Het assortiment bestaat uit diverse uiteenlopende producten. Hierdoor weet je bij ons zeker dat je slaagt voor jouw sierbestrating in Apeldoorn. Onder het genot van een kop koffie, kun je altijd onze tuinexperts om hulp vragen bij het uitkiezen van tegels. Daarnaast kunnen zij jou ook vertellen hoe je de bestrating het beste kunt aanleggen.