Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Schellevis

Schellevis producten met een Oud Hollandse uitstraling koop je gemakkelijk en snel online bij Buitenbart. Hierbij heb je keuze uit tegels, opsluitbanden, stapelblokken, zitelementen en nog meer betonproducten. Kleed je gehele tuin aan met de Oud Hollandse uitstraling van Schellevis betontegels en andere producten. Niet alleen geschikt voor privé, maar ook voor openbare ruimtes. Meer informatie of advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, we helpen je graag.

Schellevis producten met een Oud Hollandse uitstraling koop je gemakkelijk en snel online bij Buitenbart. Hierbij heb je keuze uit tegels, opsluitbanden, stapelblokken, zitelementen en nog meer betonproducten. Kleed je gehele tuin aan met de Oud Hollandse uitstraling van Schellevis betontegels en andere producten. Niet alleen geschikt voor privé, maar ook voor openbare ruimtes. Meer informatie of advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, we helpen je graag.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 222

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 222

Schellevis Oud Hollands

Alle betonproducten van Schellevis zijn direct te herkennen aan de open structuur, welke voor een typische Oud Hollandse uitstraling zorgt. Deze is niet alleen aan de bovenzijde, maar ook aan de zijkanten duidelijk zichtbaar. Daardoor kunnen de Schellevis beton elementen op verschillende manieren worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan tegels die ook staand verwerkt kunnen worden en platgelegde opsluitbanden. Met de Oud Hollandse betonelementen van Schellevis kan de gehele tuin worden ingericht, zowel privé als in openbare ruimtes.

Breed assortiment Schellevis beton

Of je nou wilt gaan voor een landelijk of een modern karakter, dankzij het tijdloze design past de Oud Hollandse uitstraling van Schellevis overal bij. Hierbij zorgt een breed assortiment aan betonproducten ervoor dat je gehele tuin kan worden voorzien van deze uitstraling. Hierbij heb je keuze uit de volgende producten:

Schellevis traptreden

Heb je een verhoging in de tuin en wil je deze opvangen met een trap? Dan bieden Oud Hollandse traptreden van Schellevis de oplossing. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, waarbij je de keuze hebt uit een lengte van 100cm of 50cm. Daarnaast kan je met de hoekstukken ook hoeken van 90° in de trap aanbrengen. 

Schellevis betontegels

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, in alle oppervlaktes kan je een prachtig terras of andere bestrating aanleggen. Schellevis Oud Hollandse tegels zijn in vele afmetingen van 20x20cm tot maar liefst 240x120cm verkrijgbaar, waarbij de dikte kan variëren van 5cm tot wel 12cm. Hierbij kan je ook gaan voor waterdoorlatende eco-tegels en grote tegels in trapeziumvorm. Een greep van de beschikbare afmetingen zijn:

 • 100x100cm
 • 80x80cm
 • 60x60cm
 • 50x50cm

Schellevis zwembadranden

Geef ook je zwembad een typische Oud Hollandse uitstraling door deze af te werken met een Schellevis zwembadrand. Deze elementen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waarbij je ook keuze hebt uit hoekstukken. Zo kan je zwembad niet alleen mooi, maar ook helemaal strak worden afgewerkt.

Schellevis stapelelementen

Wil je een lage border of hoger muurtje in de tuin bouwen? Dan kan je ook deze voorzien van de typische Oud Hollandse uitstraling met Schellevis stapelelementen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Daarnaast heb je keuze uit meerdere betonbielzen met facet, die voor een andere uitstraling zorgen.

Schellevis zitelementen

Maak je tuin af met meubilair in Oud Hollandse stijl met Schellevis zitelementen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, waarbij je ook kan kiezen uit een kubusvorm. Daarnaast hebben we ook sokkels in ons assortiment opgenomen, waarmee je de hoogte van de zitelementen kunt aanpassen.

Schellevis straatstenen

Geef ook de oprit een Oud Hollandse uitstraling met Schellevis straatstenen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, zoals:

 • Kleinplaveisel 15x5x7cm
 • Dikformaat 21x7x8cm
 • Betonklinker 40x10x0cm

Al deze straatklinkers zijn dik genoeg om het gewicht van een gemiddelde personenauto te dragen. Hierdoor ben je verzekerd van een stevige oprit die nog jaren goed blijft liggen. Met een dikte van maar liefst 10cm zijn de Schellevis betonklinkers bestand tegen een nog hogere druk. Daarom zijn de klinkers ook zeer geschikt voor een oprit waar een elektrische auto op komt te staan.

Schellevis opsluitbanden

Ook de opsluiting van je terras of andere bestrating kan worden voorzien van de typische Oud Hollandse uitstraling. Maak daarom gebruik van Schellevis opsluitbanden, welke je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Je hebt keuze uit opsluitbanden in verschillende diktes en hoogtes. Zo zijn er ook maatvoeringen die gebruikt kunnen worden als borderrand. Of leg de opsluitbanden plat neer als fundering onder een plantenbak.

Voordelen Schellevis

Met de betonproducten van Schellevis profiteer je van de volgende voordelen:

 • Duurzame productie
 • 100% recyclebaar
 • Zeer breed assortiment
 • Uitgebreide toepasbaarheid, zowel in privé als in openbare ruimtes
 • Unieke structuur zorgt voor een tijdloos design
 • Past perfect bij elke stijl, van landelijk tot modern
 • Goed te combineren met andere tuinmaterialen
 • Belastbaar van voetganger tot vrachtwagen
 • Slimme verpakking, optimale lading tijdens transport door pallets op maat

Schellevis producten in verschillende kleuren

Schellevis betonproducten zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren. Het kleurenpallet waar Schellevis mee werkt is:

 • Grijs
 • Antraciet
 • Carbon
 • Roodbruin
 • Taupe
 • Crème

Let op dat niet alle Oud Hollandse tegels en andere betonelementen van Schellevis beschikbaar zijn in alle kleuren.

Meest gestelde vragen over Schellevis

 • Wat is Schellevis?

  Schellevis staat bekend om het produceren van betonelementen met een typische Oud Hollandse uitstraling. Het beton dat wordt gebruikt bestaat uit 100% recyclebare natuurlijke basismaterialen. Deze worden voor het grootste deel over water vervoerd, zodat hiervoor minder vrachtwagens nodig zijn. Zo zorgt alleen al vervoer voor minder uitstoot. Daarnaast worden de betonproducten op een natuurlijke manier gedroogd. Op deze manier zorgt Schellevis ervoor dat energie wordt bespaard, zodat duurzaamheid kan worden gewaarborgd.  Zo is Schellevis niet voor niks sinds 2016 in bezit van een NL-greenlabel. In 2022 kwam hier het wereldwijde Concrete Sustainability Council keurmerk bij.

 • Wat kost een Schellevis tegel?

  Hoeveel je precies kwijt zult zijn aan je tuin met Schellevis tegels en andere betonelementen is op voorhand moeilijk te zeggen. Dit gaat namelijk samen met de Oud Hollandse elementen die je kiest en hoeveel je hiervan nodig hebt. Wel weet je zeker dat je bij Buitenbart nooit teveel betaalt. Ons hele assortiment bieden wij namelijk aan voor de beste internetprijzen. Daarnaast verkopen wij alleen a-kwaliteit producten, want alleen het beste is goed genoeg. Vind je het moeilijk een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Onze verkoopmedewerkers voorzien je graag van eerlijk en deskundig advies.

 • Hoe maak ik Schellevis tegels schoon?

  Heb je een terras of andere bestrating van Schellevis tegels? Dan wil je natuurlijk zolang mogelijk genieten van de Oud Hollandse uitstraling. Daarom is het belangrijk om de tegels goed te onderhouden. Dit doe je onder andere door vlekken meteen te verwijderen en je terras regelmatig te vegen. Maak hierbij gebruik van een zachte borstel of bezem. Zo weet je zeker dat de tegels niet beschadigd raken. Let op dat je geen groene zeep of andere synthetische reinigingsmiddelen gebruikt. Dit zal de tegels permanent beschadigen met als gevolg dat je bestrating voortaan sneller vies wordt en moeilijker schoon te maken is.

Filters