• Home
  • Sierbestrating in Oldebroek

Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Sierbestrating Oldebroek

Sierbestrating Oldebroek kopen in IJsselmuiden!

Sierbestrating Oldebroek kopen? Dat doe natuurlijk bij Buitenbart in IJsselmuiden, op slechts 20 minuten rijden vanaf Oldebroek.

Je wilt graag de beste keuze voor jouw doen maken. Wij geven je graag advies over de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. Buitenbart is een familiebedrijf met al bijna 20 jaar ervaring in de sierbestratingswereld. Buitenbart heeft een assortiment van meer dan 4000 producten, zo zorgen wij dat jij altijd slaagt. Wij leveren wekelijks tuinmaterialen bij jou in de buurt.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Winkel en -/- showtuin op slechts 20 minuten - vanaf Oldebroek

Onze winkel bevindt zich op slechts 20 minuten rijden vanaf Oldebroek. Via de Zuiderzeestraatweg ben je zo in IJsselmuiden. Bijna al onze sierbestrating is online te bekijken maar door te voelen en te zien weet je echt wat je koopt. In onze showtuin van meer dan 2000 m2 kun je advies krijgen over sierbestratingtuinverlichtingzand en veel ander tuinmaterialen. Samen met onze deskundige adviseurs kom je tot de beste keus. 

Bekijk hier de routebeschrijving vanuit Oldebroek naar onze winkel:


Alle topmerken bestrating, gewoon in IJsselmuiden-  Buitenbart; de beste keuze voor bestrating Oldebroek.

Buitenbart voert bestrating van alle Nederlandse topmerken, om er een paar te noemen:


vtwonen (bekend van SBS 6)
MBI (bekend van Eigen huis en tuin)
Excluton (de grootste bestratingsproducent)
Klijn natuursteen

En nog véél meer topmerken!!

Met meer dan 4000 verschillende producten zorgen wij samen met jou dat je altijd slaagt! Kom langs in onze winkel, de koffie staat klaar! :) 

 

Sierbestrating aanleggen in Oldebroek

Naast de verkoop van sierbestrating leggen wij al jaren veel tuinen en terrassen aan. Bij Buitenbart heb je alles onder één dak. Door onze ervaring in de bestratingshandel en de aanleg van bestrating kunnen wij je een prachtig eindresultaat aanbieden.

Vaak werken wij hierbij ook samen met stratenmakers én hoveniers uit omgeving Oldebroek.

Kom je langs in onze showtuin? Of bel met één van onze ervaren medewerkers.

Graag tot ziens!