Stapelblokken 15x15x60

Stapelblokken 15x15x60 kopen doe je gemakkelijk en snel online bij Buitenbart. Op deze pagina vind je al onze stapelblokken in 60x15x15cm formaat. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in strakke en getrommelde uitvoering, basis afgewerkt of voorzien van een beschermende deklaag. Deze blokken zijn perfect voor het bouwen van een border en een eigen ontworpen plantenbak. Meer informatie over blokken in 60x15x15 formaat of advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, wij helpen je graag.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 29

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 29

Stapelblokken tuin 15x15x60

Stapelblokken worden ook wel muurblokken en stapelelementen genoemd en zijn verkrijgbaar in natuursteen en beton. Met name beton is erg populair, omdat dit een goedkoop en veelzijdig materiaal is. Ga je voor stapelblokken in 60x15x15 formaat dan heb je blokken van beton. Hoewel deze voordelen hebben zitten hier ook nadelige kenmerken aan verbonden. Dit komt door de open structuur van beton, waardoor vocht en vuil dieper in de blokken trekt. Hierdoor komen ook groene aanslag en kalkuitbloei sneller voor.

 • Groene aanslag: Door de open structuur van beton hebben algen en mossen vrije ruimte om te groeien. Dit wordt ook wel groene aanslag genoemd. Het gevolg is groene muurblokken waardoor je border of plantenbak niet meer zo mooi is. Maar geen zorgen, want groene aanslag kan eenvoudig worden aangepakt met een algenverwijderaar. Meer informatie over groene aanslag en het verwijderen hiervan vind je op deze pagina. Wil je stapelblokken die makkelijk schoon te maken zijn? Ga dan voor natuursteen stapelblokken. Deze zijn duurder in aanschaf, maar blijven langer mooi en zijn onderhoudsvriendelijker.
 • Kalkuitbloei: Kalkuitbloei staat ook wel bekend als witte uitslag of witte sluier. Het is een natuurlijk proces dat niet kan worden voorkomen. Maar geen zorgen, want kalkuitbloei heeft geen invloed op de kwaliteit van het stapelblok. Daarnaast zal dit vanzelf weer verdwijnen. Meer informatie over kalkuitbloei lees je op deze pagina.

15x15x60 stapelblokken aanbieding

Koop je stapelblokken bij Buitenbart dan ben je verzekerd dat je nooit teveel betaalt. Wij bieden namelijk al onze producten voor internetprijzen aan. Daarnaast ben je verzekerd van 60x15x15 stapelblokken van de beste kwaliteit, omdat ons hele assortiment uit a-keuze producten bestaat. Omdat wij alleen het beste van het beste goed genoeg vinden kom je bij ons geen b-keuze stapelblokken tegen. In combinatie met onze internetprijzen en ons eerlijke advies haal je gegarandeerd de juiste stapelblokken in huis.

Afwerking stapelblokken tuin 60x15x15

Wat voor tuin je ook hebt, bij Buitenbart vind je gegarandeerd stapelblokken die hier het beste bij passen. Ga je voor een moderne uitstraling? Of wil je juist een border of plantenbak met een authentiek karakter? Voor elke toepassing hebben wij de juiste blokken. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waarmee het uiterlijk wordt bepaald. Welke dit zijn leggen wij je hieronder uit. Kan je niet direct vinden wat je zoekt? Bij ons slaag je altijd. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag met eerlijk advies.

 • Strak: Deze blokken hebben rechte randen en hoeken met een egaal oppervlak. Dit maakt strakke blokken perfect voor een border of plantenbak met een moderne uitstraling. Een voorbeeld hiervan zijn de Linia Excellence blokken van Excluton. Deze zijn vervaardigd uit standaard beton. Deze zijn niet voorzien van een beschermende deklaag en zullen daarom sneller teruglopen in kleur. Liever strakke blokken die langer mooi blijven? Ga dan voor de GeoPlano muurblokken van MBI. Deze GeoSteen muurblokken zijn voorzien van een kleurvaste toplaag en factor 25 bescherming. De toplaag zorgt ervoor dat de kleur langer behouden en dankzij bescherming zijn de blokken makkelijker schoon te krijgen.Voor het mooiste resultaat dient de toplaag aan de zichtzijde te worden geplaatst.
 • Getrommeld: Stapelblokken die getrommeld zijn hebben een behandeling ondergaan. Deze behandeling zorgt ervoor dat de randen en hoeken van de blokken ongelijk worden afgewerkt. Dit resulteert in stapelelementen met een robuuste uitstraling. Voorbeelden hiervan zijn de gehamerde Blockstone muurblokken van Redsun. Met deze blokken bouw je een prachtige border met een landelijk karakter.
 • Met structuur: Ook deze blokken passen perfect in een tuin met een landelijk en authentiek karakter. Een voorbeeld hiervan zijn de GeoMattone blokken van MBI. Ook deze hebben een speciale deklaag die ervoor zorgt dat de kleur langer behouden blijft. Daar is bij deze GeoSteen muurblokken een textuur aan toegevoegd. Dit geeft de blokken aan de zichtzijde een natuurlijke afwisselende uitstraling. Wil je een border, muur of plantenbak met een unieke afwerking, ga dan voor GeoMattone stapelblokken.

Stapelblokken 60x15x15 antraciet

Stapelblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook hierdoor vind je gegarandeerd stapelblokken die perfect bij jouw tuin passen. Ga bijvoorbeeld voor een mooie basiskleur als zwart, antraciet of grijs. Doordat deze neutraal zijn zullen andere kleuren nog meer worden geaccentueerd. Zo zullen planten en tuinaccessoires nog meer opvallen. 

Meest gestelde vragen over stapelblokken 60x15x15

 • Hoe lijm je stapelblokken?

  Voor het lijmen van stapelblokken kan je gebruik maken van polymeerkit, steenlijm poeder of PU-steenlijm. Maar wat is de beste steenlijm? Is het de eerste keer dat je met muurblokken gaat bouwen dan raden wij aan deze te bevestigen met polymeerkit. Dit heeft namelijk een langere droogtijd, waardoor je nog genoeg ruimte hebt om de blokken te corrigeren als deze niet helemaal recht liggen. Heb je vaker een border of plantenbak gebouwd? Dan kan je gerust PU-steenlijm of steenlijm poeder gebruiken. Meer informatie over het bouwen met muurblokken en het lijmen hiervan vind je op deze pagina.

 • Hoe maak ik een plantenbak?

  Wil je een eigen ontworpen plantenbak met 15x15x60 muurblokken maken dan kan je dat uitbesteden, maar het is natuurlijk net zo leuk om zelf aan de slag te gaan. Hier helpen wij je graag mee. Op deze pagina vind je alles over het ontwerpen en maken van een plantenbak in de tuin.

 • Hoeveel zand komt onder stapelblokken?

  Om voor een stevige ondergrond te zorgen wordt zo’n 10cm grond uitgegraven. Deze wordt tot 5cm opgevuld met ophoogzand. Voor de laatste 5cm wordt voor het mooiste resultaat een funderingsband 5x15x100cm grijs gebruikt, die plat wordt gelegd. Deze combinatie zorgt voor een zeer stevige ondergrond. Let er op dat deze waterpas wordt afgesteld, zodat je zeker weet dat je border, muur of plantenbak recht wordt gebouwd.

 • Hoeveel weegt een 60x15x15 stapelblok?

  Het gewicht van een stapelblok in 60x15x15 formaat is ongeveer 30kg. Vind je dit toch te zwaar? Dan kan je ook kiezen voor kleine stapelblokken. Klik hier om ons hele assortiment aan stapelblokken te bekijken.

Filters