• Home
  • Sierbestrating in Harderwijk

Kortingen tot wel 40%! SuperSeizoenStart bij Buitenbart op 1 en 2 maart, kom langs in één van onze winkels! Lees meer

Sierbestrating Harderwijk

Sierbestrating in Harderwijk kopen? De scherpste prijzen en de grootste keuze sierbestrating bij Buitenbart

Sierbestrating Harderwijk kopen doe je bij Buitenbart. Op 40 minuten rijden vanaf Harderwijk vind je Buitenbart, de specialist voor sierbestrating Harderwijk

Buitenbart is een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht en servicegericht advies over sierbestrating voorop staan. Ons motto luidt niet voor niets: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal. Binnen een halfuur rijdt je vanaf Harderwijk naar Kampen waar je Buitenbart vindt, de specialist in sierbestrating in de regio Harderwijk.

Sierbestrating in Harderwijk meer dan 4.000 soorten bestrating voor internetprijzen

Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Wij werken met alle Nderlandse fabrikanten, zo hebben wij een ruime keuze in elke prijsklasse. Verder vind je bij ons ook verschillende merken keramische tegels, kunstgras en grind en split. Wij mogen met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Goed advies door echte tuin-experts

Bijna al onze produten zijn online te bekijken en te bestellen. Wanneer je nog beter wilt weten en voelen wat je koopt, kom dan bij ons langs! In onze ruim opgezette showtuin (meer dan 2000 m2) geven wij je graag advies over de voor- en nadelen van bestrating en de aanleg hiervan. Onze adviseurs komen niet aan met verkooppraatjes, maar geven door hun jarenlange ervaring en kennis eerlijk advies.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Het allergrootse assortiment van de regio, het verkooppunt voor sierbestrating Harderwijk

Sierbestrating koop je vaak voor jaren. Je wilt daarom wel zeker weten dat je de beste keuze maakt. Door ons grote assortiment weet je zeker dat je de producten goed met elkaar kunt vergelijken. Met goed vergelijken en hulp van onze experts, maak jij de beste keuze in bestrating voor jaren.

Je vindt bij ons de meest uitgebreide collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken bestrating.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.