Tuinaanleg

Alles onder één dak: duidelijk geregeld én 1 aanspreekpunt

Bij Buitenbart snappen we dat je zonder zorgen een nieuwe tuin of gerenoveerde tuin wilt. Daarom bieden we je alles onder één dak. Het aanleggen en monteren van jouw nieuwe sierbestrating of tuinmaterialen is een tijdrovend proces. Daarnaast moet het ook degelijk én goed geplaatst worden. Je hoeft je hierover geen zorgen te maken. Bart is ooit begonnen door zelf de tegels die hij verkocht ook aan te leggen, dus stratenmaken zit ons in de genen. We weten waar we over praten, én wat realistische prijzen zijn.

Voordelen van aanleg door het Buitenbart - team

De voordelen van aanleg door het Buitenbart – team vindt je in de gegarandeerde kwaliteit (kennis van producten bij de aanleg), betrouwbaarheid en service. Wij werken samen met vakbekwame stratenmakers en hoveniers voor het aanleggen en plaatsen van de materialen. Zij kunnen niet zomaar voor ons aan het werk, maar worden speciaal door ons geselecteerd op hun kwaliteiten.

Het aanlegtraject werkt als volgt:

  1. Fase 1 is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat jullie tuin aansluit op de wensen en eisen die jullie stellen. Daarnaast moet de tuin passen bij jullie leefwijze. Aan de hand hiervan kijken we samen naar de invulling van jullie tuin. Hierbij is een belangrijke randvoorwaarde natuurlijk het door jullie gestelde budget.
  2. Fase 2 is een vrijblijvende offerte. Per onderdeel krijg je een duidelijk overzicht van de materiaalkosten en de arbeid. We stellen onze offertes altijd op als een menukaart. Je kunt zien wat de posten kosten, en kunt heel duidelijk de prijs van jouw nieuwe tuin ‘’samenstellen’’.
  3. Als alles akkoord is ontvang je van ons een orderbevestiging. Samen stemmen we dan ook de planning af. Deze is altijd onder voorwaarde van de juiste weersomstandigheden en levertijd van de gewenste producten.
  4. Stap vier is de leveringsfase. We leveren de materialen en zorgen dat deze tijdig aanwezig zijn voor de aanleg. Meer informatie over de levering vind je op de pagina ‘Verzending en bezorging’. Na levering van de materialen volgt een eerste materiaalfactuur. We regelen dat de juiste producten op tijd op de juiste plaats zijn. Hier heb je geen omkijken naar.
  5. Stap vijf is de aanlegfase. Alles wordt vakkundig en vakbekwaam geïnstalleerd. Ook tijdens de aanlegfase overleggen we graag met je.
  6. Stap zes is de opleverfase. Als de tuin is afgerond dan is het tijd om te genieten van je tuin.

We zijn er van overtuigd dat we dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding voor je doen. Zo ben je verzekerd van een goede tuin, zonder dat je teveel betaalt.

Werkgebied aanleg:

Het werkgebied van ons aanlegteam is aangegeven op de onderstaande afbeelding. De regio’s hierbuiten zijn altijd mogelijk in overleg. Een legprijs per m2 is altijd lastig te bepalen omdat dit afhankelijk is van meerdere variabelen. We kunnen je een vrijblijvende, op maat gerichte offerte, geven. Zo weet je écht waar je aan toe bent bij het budgetteren van je tuin.

werkgebied

Vraag meer informatie over een aanleg offerte

Portfolio