Zand

12 producten

12 producten

Ophoogzand

Ophoogzand is zand dat bedoeld is voor het ophogen van bepaalde delen van de tuin. Dit zand is vaak niet gezeefd en korrelgrote van het zand kan daarom erg variëren. Enkel gebruik voor het ophogen van iets wordt dus aangeraden. 

Ophoogzand leveren wij in verschillende bestelhoeveelheden. 25kg is de kleinste hoeveelheid. Dit kan je het beste bestellen indien je maar kleine hoeveelheden hoeft op te hogen. Indien je toch iets meer dient op te hogen kan je het beste gaan voor een minibag of voor een bigbag ophoogzand. In vergelijking tot de rest van de markt zijn wij heel voordelig in het leveren van ophoogzand.  

Grond

Naast ophoogzand leveren wij ook zwarte grond. Deze zwarte grond is ideaal om bijvoorbeeld je bloembak mee te vullen! Ook zwarte grond wordt gewoon in een bigbag of in een minibag geleverd.  Het voordeel hiervan is dat je snel een grote hoeveelheid kan krijgen en die gemakkelijk op de plek kan krijgen die jij wil. Dit zonder dat de hele straat onder de aarde ligt. 

Fundatie

Menggranulaat of gebroken puin kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Het voordeel hiervan is dat het relatief voordelig is en een sterke product dichtheid heeft.

Filters