• Home
  • Bestrating in Hasselt kopen?

Bestrating Hasselt

Bestrating in Hasselt kopen? Profiteer van de beste prijzen en de grootste keuze bij Buitenbart

Bestrating Hasselt koop je bij Buitenbart. Op slechts 20 minuten rijden vanaf Hasselt vind je de specialist voor bestrating Hasselt: Buitenbart in Ijsselmuiden.

Binnen een halfuur rijdt je vanaf Hasselt naar Ijsselmuiden waar je Buitenbart vindt, de specialist in siertegels in de regio Hasselt. Het motto van het familiebedrijf luidt niet voor niets: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.

Bestrating in regio Hasselt, Buitenbart biedt het ruimste assortiment bestrating

Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Zo vind je bij ons verschillende merken keramische tegels, kunstgras (uit Genemuiden) en grind en split. Wij mogen ècht met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben. Door ons grote assortiment weet je zeker dat je de producten goed kunt vergelijken en zit er altijd wel een geschikte optie voor je bij. Kom langs in onze showtuin!

Om de beste balans te vinden tussen jouw budget, jouw wensen èn een goede kwaliteit werken wij samen met alle Nederlandse fabrieken. Bij deze fabrieken kopen wij alle producten rechtstreeks in, zonder tussenhandel. Dit betekent dat jij nooit teveel betaalt!

Buitenbart, tuin-expert die jou voorziet van advies op maat over bestrating!

Wanneer je tegels koopt, wil je geen impulsieve keuze maken. tegels is een aankoop voor jaren. Je wilt daarom wel echt zeker weten dat je de goede keuze maakt. Buitenbart geeft advies over de beste keuze in materialen. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes maar gewoon goed advies. Wij nemen ruim de tijd voor u om de voor -en nadelen van tegels en de aanleg hiervan aan u uit te leggen.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Het allergrootste assortiment bestrating voor regio Hasselt, HET verkooppunt voor bestrating Hasselt

Ons ruime assortiment is grotendeels online te bekijken en te bestellen. De tegels van Buitenbart regio Hasselt staan vaak al binnen 5 werkdagen voor de deur. Uit Hasselt bent u binnen een halfuur in onze winkel/showtuin.

Je vindt bij ons de meest uitgebreide (XXL)- collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog meer merken bestrating. Zo vind je bij ons meer dan 300+ soorten keramische tuintegels en wij verkopen ook kunstgras en grind en split. Wij Buitenbart, mogen met recht zeggen dat wij het grootste assortiment sierbestrating uit de regio hebben.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.