MBI

Sinds 1945 produceert familiebedrijf MBI hoogwaardige betonproducten. Inmiddels loopt hun hele assortiment van muurblokken, keramische tegels en opsluitbanden tot aan betontegels en klinkers. Deze worden allemaal volgens de hoogste standaard van MBI de Steenmeesters geproduceerd. Wij van Buitenbart zijn al enkele jaren dealer van al deze producten. Doordat het assortiment van MBI steeds groter is geworden is ook het bedrijf zelf verder gegroeid. Het gevolg is 4 fabrieken op verschillende locaties met elk hun eigen specialiteit.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 414

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 414

MBI Nieuw Lekkerland

In deze fabriek worden voornamelijk GeoCeramica tegels geproduceerd.Dit is de meest populaire tegelsoort, die onder wordt verdeeld in verschillende series van in totaal meer dan 300 tegels. Een paar voorbeelden zijn de Impasto serie met hardsteen look en de Timber serie met houtlook tegels.

GeoCeramica

Deze tegels worden ook wel 3+1 tegels genoemd, oftewel 1 cm keramiek op 3 cm onderbeton. Dit maakt deze tegels makkelijk te leggen, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen weersinvloeden en krassen. GeoCeramica tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, en met de mooiste motieven. Op zoek naar tegels voor de oprit? Ook daar is een oplossing voor, namelijk tegels uit de 2Drive serie.

MBI Kampen

Deze locatie specialiseert zich in de productie van GeoSteen en GeoProarte. Een populaire serie Geostenen is de GeoStretto, waarmee je bestrating een unieke uitstraling krijgt.

GeoStretto

Deze GeoSteen tegels zijn behandeld met Protection Plus, waardoor de tegels langer mooi blijven en makkelijker te onderhouden zijn. Kenmerkend aan GeoStretto is de vlakke afwerking van het oppervlak. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren met natuurlijke nuances.

GeoProArte

Dit zijn betontegels met een digitaal geprinte toplaag. Deze toplaag zorgt ervoor dat de tegels langer mooi blijven, doordat deze bestand zijn tegen weersinvloeden en krassen. GeoProArte tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en met diverse motieven.

MBI Aalst

In deze fabriek wordt basicsteen geproduceerd. Hieronder vallen de tegels uit de Granitops en Terratops series. Kenmerkend aan deze tegels zijn de vlakke afwerking en behandeling met Protection Plus.

Granitops

Deze tegels zijn voorzien van een toplaag die bestaat uit kleurpigmenten en kleurechte materialen. Dit geeft elke Granitops tegel een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ook zijn deze comfortabel voor blote voeten.

Terratops

Voor een modern terras zijn Terratops tegels de perfecte oplossing. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast kan je ook gaan voor de Terratops Plus serie. Deze tegels hebben een verbeterde beschermlaag, waardoor deze nog kleurvaster en onderhoudsvriendelijker zijn.

MBI Veghel

Deze fabriek is gespecialiseerd in de productie van straatstenen en klinkers, waaronder de GeoCotto serie.

GeoCotto

Kenmerkend van deze serie is de landelijke uitstraling. De stenen zijn voorzien van een Protection Plus toplaag. Dit zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft en de steen onderhoudsvriendelijker is. GeoCotto is niet alleen perfect voor het maken van mooie paden, maar is ook geschikt voor de oprit.

Muurblokken van MBI

Deze zijn verkrijgbaar in meerdere series. Wil je robuuste stapelblokken, dan zijn de blokken van de GeoColor serie de perfecte oplossing. Voor een natuurlijke uitstraling biedt de GeoMattone serie een uitkomst. Dankzij muurblokken wordt je tuin nog unieker met op maat gemaakte muurtjes, plantenbakken of talloze andere creaties.

Op deze pagina vind je alle bovengenoemde producten en meer van MBI steenmeesters. Bekijk hieronder een korte bedrijfsvideo van MBI, die speciaal ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan is gemaakt.

Filters