Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Bestrating Dronten

Bestrating in Dronten kopen? Profiteer van de beste prijzen en de grootste keuze bij Buitenbart

Bestrating Dronten kopen doe je bij Buitenbart. Op maar 20 minuten rijden vanaf Dronten vind je de specialist voor bestrating Dronten: Buitenbart in Ijsselmuiden.

Wij geven je graag eerlijk advies over het maken van de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. Bij ons krijg jij goed en eerlijk advies, en belangrijk: absoluut geen verkooppraatjes.

Bestrating in Dronten, meer dan 4.000 soorten bestrating voor internetprijzen!

Goed advies en internetprijzen, zo betaal je bij Buitenbart nooit teveel. Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Je uitgekozen bestrating staat in Dronten vaak al binnen 5 werkdagen op de stoep.

Onze winkel bevindt zich op 20 minuten rijden vanaf Dronten. Via de N307 sta je zo bij ons in de showtuin.

Om de beste balans te vinden tussen jouw budget, jouw wensen én een goede kwaliteit werken wij samen met alle Nederlandse fabrieken. Bij deze fabrieken kopen wij alle producten rechtstreeks in. Jouw voordeel: je betaalt NOOIT teveel.

Goed advies door echte tuin-experts

Bijna al onze producten zijn online te bekijken en te bestellen. Wanneer je nog beter wilt weten en voelen wat je koopt: kom je bij ons langs! In onze ruime showtuin van meer dan 2000 m2!! geven wij je (samen met een bak koffie) graag advies over de voor- en nadelen van bestrating en de aanleg hiervan. Onze adviseurs komen niet aan met verkooppraatjes, maar geven door hun jarenlange ervaring en kennis gewoon eerlijk advies.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen


Het allergrootste assortiment van de regio, hèt verkooppunt voor sierbestrating Dronten

Wanneer je bestrating koopt, koop je het waarschijnlijk om er jarenlang van te genieten. Je wilt daarom wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Door ons grote assortiment weet je zeker dat je producten goed met elkaar kunt vergelijken. Met vergelijken en extra hulp van onze experts, maak jij de beste keuze in bestrating en dat voor jaren!

Je vindt bij ons de meest uitgebreide (XXL) collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken. Zo vind je bij ons meer dan 300+ soorten keramische tuintegels en wij verkopen ook kunstgras (uit Genemenuiden) en grind en split. Wij, Buitenbart mogen met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.