Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Schellevis Stapelelementen

Bouw een muur met een Oud Hollandse uitstraling met Schellevis stapelelementen. Bestel deze stapelblokken gemakkelijk en snel online bij Buitenbart. Hierbij heb je keuze uit verschillende afmetingen en de mooiste kleuren. Heb je al een terras liggen met Schellevis tegels? Met een bijpassende muur of border maak je de tuin helemaal af. Meer informatie over Schellevis stapelelementen? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, wij helpen je graag.

12 producten

12 producten

Schellevis stapelelementen

Stapelelementen worden ook wel stapelblokken genoemd. De stapelelementen van Schellevis zijn dankzij de open structuur direct te herkennen. Deze structuur geeft de blokken een typische Oud Hollandse uitstraling, die aan zowel de boven- als zijkanten duidelijk zichtbaar is. Daarom kunnen deze blokken niet alleen liggend als border, maar ook staand als palissade worden verwerkt. Schellevis stapelblokken zijn niet alleen perfect voor tuinafscheidingen, maar ook zeer geschikt om hoogteverschillen op te vangen. Naast de stapelelementen kan je bij ons ook terecht voor Schellevis betonbielzen met een facet. Deze afschuining van de randen zorgt voor een muur met open afwerking.

Voordelen stapelelementen Schellevis

Schellevis stapelelementen kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Maat dit is niet het enige voordeel van deze stapelblokken. Andere voordelen van Schellevis stapelblokken zijn:

 • Sluiten perfect aan op bestrating van Schellevis tegels
 • Unieke Oud Hollandse uitstraling zorgt voor een tijdloos design
 • Gaat goed samen met elke stijl van landelijk tot modern
 • Milieubewuste en duurzame productie
 • Geschikt voor privé en openbare ruimtes
 • Past goed bij andere tuinmaterialen

Schellevis stapelelement carbon

Stapelblokken met de Oud Hollandse uitstraling zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan je voor een tuinmuur zorgen die perfect aansluit op je bestrating, of die hier juist mooi tegen af steekt. De mogelijkheden qua kleur zijn:

 • Carbon
 • Grijs
 • Antraciet
 • Taupe

Schellevis stapelblokken afmetingen

De stapelblokken van Schellevis zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en hoogtes. Deze verschillen beïnvloeden de uiteindelijke uitstraling van de border, hogere muur of palissade. De beschikbare afmetingen zijn:

 • 75x15x15cm
 • 100x20x12cm
 • 100x20x20cm

Schellevis stapelblokken prijs

Hoeveel je precies kwijt zult zijn aan Oud Hollandse Schellevis stapelblokken is op voorhand moeilijk te zeggen. Dit gaat namelijk samen met het stapelblok dat je kiest en hoeveel je hiervan nodig hebt. Wel weet je zeker dat je bij Buitenbart nooit teveel betaalt, omdat wij op al onze producten de beste internetprijzen hanteren. Daarnaast vinden wij alleen het beste goed genoeg. Daarom vind je in ons assortiment alleen a-kwaliteit producten. Vind je het moeilijk het juiste Schellevis stapelelement te kiezen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag met eerlijk en deskundig advies.

Meest gestelde vragen over Schellevis stapelelementen

 • Wat zijn Schellevis stapelelementen?

  Dit zijn stapelblokken met een typische Oud Hollandse uitstraling, welke zowel aan de boven- als aan de zijkanten duidelijk zichtbaar is. Schellevis stapelblokken zijn gemaakt van beton bestaande uit 100% natuurlijke grondstoffen. Deze samenstelling zorgt niet alleen voor de unieke structuur, maar ook voor milieubewuste en duurzame productie. Stapelelementen zijn slechts een deel van het assortiment van Schellevis. Klik hier om andere Schellevis betonproducten te bekijken.

 • Hoeveel stapelblokken heb ik nodig?

  Je wilt gaan bouwen met Schellevis stapelelementen, maar hoeveel heb je nodig? Dat is afhankelijk van het formaat van de stapelblokken en de afmetingen van de constructie. Daarom kunnen wij niet op voorhand zeggen hoeveel je precies nodig hebt. Wel kan dit eenvoudig worden berekend. Maak om te beginnen een schets van de border, plantenbak of andere constructie die je wilt maken. Als je hier de maten van hebt kan je over gaan tot de berekening. Kort gezegd kan dit via de volgende formule: (totale omtrek constructie x aantal lagen) : lengte van het stapelblok = aantal benodigde blokken. Een meer uitgebreide uitleg volgt hieronder. Aan de hand van dit voorbeeld gaan we uit van Schellevis stapelblokken in 75x15x15cm formaat.

  Stel, je wilt een border met een hoogte van 60cm maken. Met stapelblokken in 75x15x15cm formaat komt dit neer op 4 lagen. Ga je een vierkante border maken met zijden van 150cm? Dan wordt de rekensom voor de omtrek 150x4=600cm. Dit komt neer op 6 strekkende meters. Vermenigvuldig het aantal lagen met de strekkende meters. Hierbij kom je uit op een totaal van 24 strekkende meters. Deze 24 wordt gedeeld door de lengte van het stapelelement. Met een lengte van 75cm komt dit neer op 0.75 meter. Daarom 24 delen door 0.75 wordt 32, het aantal stapelblokken dat je nodig hebt.

  We raden aan om altijd meer te bestellen dan dat je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je genoeg blokken hebt, ook als een paar onverhoopt beschadigd zijn. Kom je er zelf helemaal niet uit? Onze specialisten helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, wij helpen je graag de nodige blokken voor je border uit te zoeken.

 • Hoe moet ik stapelblokken lijmen?

  Welke lijm je het beste kunt gebruiken hangt af van hoe vaak je al iets gebouwd hebt. Is het de eerste keer dat je met stapelblokken gaat bouwen? Dan raden wij voor het vastzetten polymeerkit aan. Dit heeft namelijk een langere droogtijd, waardoor je de blokken zo nodig gemakkelijk kunt corrigeren. Heb je al enige ervaring? Dan kan je gerust te werk gaan met PU-steenlijm of steenlijm poeder. Meer informatie over het bouwen met stapelelementen en het lijmen hiervan vind je hier.

 • Hoeveel weegt een Schellevis stapelblok?

  Dit hangt af van de afmetingen van het blok. Het gewicht van Schellevis stapelblokken zijn:

  • Schellevis stapelelement 75x15x15cm weegt ongeveer 38kg
  • Schellevis stapelelement 100x20x12cm weegt ongeveer 55kg
  • Schellevis stapelelement 100x20x20cm weegt ongeveer 91kg
  • Schellevis betonbiels met facet 100x20x12cm weegt ongeveer 53kg
 • Hoe kan ik Schellevis stapelblokken zagen?

  Heb je Schellevis stapelblokken in een afwijkende lengte nodig? Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn om hoeken mooi af te werken. Als dit nodig is dan kan je de blokken gemakkelijk zelf op maat zagen. Hiervoor kan je een slijptol of een watergekoelde zaagtafel gebruiken. Om het jezelf nog makkelijker te maken kan je ook altijd nog een vakman inschakelen.

 • Wat is de juiste fundering onder Schellevis stapelelementen?

  Om voor een goede fundering te zorgen wordt eerst 10cm grond uitgegraven. Deze wordt voor de eerste 5cm opgevuld met ophoogzand. De overige 5cm kan je opvullen door Oud Hollandse opsluitbanden van 5cm dik plat neer te leggen. Let op dat je regelmatig controleert of de fundering waterpas is afgesteld. Zo weet je zeker dat je bloembak, border, muur of andere constructie recht wordt gebouwd.

Filters