Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Sierbestrating Zwolle

Sierbestrating Zwolle kopen? Dat doe je bij Buitenbart

Sierbestrating Zwolle koop je bij Buitenbart. Wij zijn al jaren specialist in de verkoop van sierbestrating. Enkele jaren geleden is Bart alleen begonnen en inmiddels zijn er meer dan 15 medewerkers werkzaam binnen dit prachtige familiebedrijf. Hierdoor is de kennis over bestrating al jaren binnen de organisatie aanwezig. 

Door de jaren heen is hebben wij veel geleerd. Door al deze ervaringen kunnen wij inmiddels wel stellen dat wij specialist zijn in sierbestrating. We weten wat de nieuwste trends zijn, wat je het beste in je tuin kan plaatsen, maar ook zeker wat je beter niet in je tuin kan plaatsen.  Daarnaast hebben wij veel productkennis en een mooie showtuin, met winkel, op slechts 10 minuten van Zwolle. In deze showtuin kun je vrijwel onze gehele collectie ervaren. Je weet hierdoor direct of je deze tegels mooi vind. Tuintegels Zwolle vind je dus bij Buitenbart. 

Wij geven je graag goed advies over het maken van de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes maar goed en eerlijk advies. Lees verder op deze pagina de recensies van andere klanten over Buitenbart, de specialist in sierbestrating in Zwolle!Wat is Buitenbart?

Buitenbart is een familiebedrijf. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door nuchterheid, informaliteit, vakkundigheid en professionaliteit. Dit betekent kortweg dat wij je graag helpen en adviseren bij het inrichten van jouw tuin, maar dat wij dat niet doen door middel van gladde verkooppraatjes. Dankzij onze vakkundigheid kunnen wij jou helpen met het creëren van de tuin die jij in gedachten hebt. Dit doen wij dan ook graag! Wij vinden het belangrijk dat de tuin wordt zoals jij dat graag wilt. Hierdoor zullen wij niet alleen eerlijk en transparant zijn, maar ook alle tijd nemen om jou zo goed mogelijk te helpen. Hiermee onderscheiden wij ons van overige aanbieders van sierbestrating in Zwolle.

Waarom kiezen voor Buitenbart, sierbestrating in Zwolle?

Heb je sierbestrating in Zwolle of omgeving nodig? En wil je de bestrating voor een zo voordelig mogelijke prijs aanschaffen? Kom dan naar Buitenbart! Bij ons heb je keuze uit ruim 4.000 diverse soorten sierbestrating voor de meest scherpe prijzen van Nederland. Al onze producten zijn gemaakt van A-kwaliteit. Dit wil zeggen dat onze producten aan de hoogste eisen voldoen. Met deze hoge kwaliteit heb je nog jaren plezier in je tuin in Zwolle.

Bekijk en bestel heel eenvoudig online!

Ben je benieuwd naar de sierbestrating die wij momenteel in ons assortiment hebben opgenomen? Een groot deel van ons aanbod kun je online bekijken. Heb je op onze website sierbestrating gezien die je graag wilt hebben? Dan kun je de tegels heel eenvoudig in onze webshop bestellen. Bestel je voor 23.59 uur? Dan heb je de tegels al binnen 7 werkdagen in huis. De bestelling kun je heel eenvoudig via iDeal of een overboeking betalen.


Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen


Liever in het echt sierbestrating in Zwolle bekijken?

Dat begrijpen wij heel goed! Je moet het product kunnen voelen en ervaren. Op deze manier kun je erachter komen een bepaald type tuintegel bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor een keramische tegel, of toch liever voor de iets goedkopere oplossing, en kies je voor betontegels.

Over het algemeen is sierbestrating iets wat je voor een langere periode in jouw tuin laat liggen. Het is dan ook belangrijk dat je zeker weet dat je voor sierbestrating kiest die je nog jarenlang mooi zult vinden. Dit kun je natuurlijk het beste beoordelen als je de bestrating in het echt kunt zien en voelen.

Bekijk hier de routebeschrijving vanuit Zwolle onze winkel:


Bezoek onze showroom!

Heb je sierbestrating in Zwolle of omgeving nodig en wil je ons assortiment in het echt bekijken? Van maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom in onze showroom in IJsselmuiden. Onze showroom ligt maar 10 minuten van Zwolle af. Wil je gewoon op jouw gemak in onze winkel rondkijken? Dan is dat geen probleem. Wil je juist graag dat wij jou helpen bij het maken van de beste keuze? Dan kan dat uiteraard ook! Dankzij onze brede kennis over de tegels die wij in ons assortiment hebben opgenomen, kunnen wij jou goed adviseren over welke sierbestrating je het beste kunt kiezen.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?