GeoProArte

GeoProArte, de nieuwste innovatie op het gebied van betontegels. Ook deze hebben wij bij Buitenbart in ons assortiment opgenomen. Al deze hoogwaardige betontegels vind je terug op deze pagina. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende designs en verschillende afmetingen. Koop GeoProArte tegels gemakkelijk en snel online bij Buitenbart. Meer informatie over deze tegels vind je onderaan deze pagina. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, wij helpen je graag.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 76

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 76

Geheim van de GeoProArte tegels

GeoProArte tuintegels van MBI zijn niet te evenaren en staan echt ver boven de concurrentie. Dit komt voornamelijk door de manier waarop deze betontegels worden gemaakt. Na het produceren en uitharden van de betontegels wordt hier een digitale toplaag op geprint. Dankzij deze hoogwaardige toplaag blijven de tegels lang mooi. Dit komt doordat het design lang behouden blijft en de toplaag bestand is tegen krassen.

GeoProArte, perfect beschermde tuintegels

GeoProArte tuintegels beschikken over een factor 90 classificering, een van de hoogste beschermingen voor betontegels. Factor 90 classificering is een viervoudige beschermlaag, waarmee de tegels onder alle weersomstandigheden goed beschermd zijn. Met de combinatie van de digitaal geprinte toplaag en Factor 90 viervoudige bescherming profiteer je van de volgende voordelen:

 • Tegels nemen nauwelijks vocht op en zijn hierdoor onderhoudsvriendelijk
 • Krasbestendige toplaag zorgt ervoor dat het design lang mooi blijft
 • Wijn en vetvlekken zijn makkelijker te verwijderen
 • Verminderde kans op kalkuitbloei

Kortom: de GeoProArte tegels zijn perfect beschermd. GeoProArte is geen standaard beton, geen keramiek maar meesterwerk.

GeoProArte nadelen

Naast alle voordelen heeft GeoProArte ook een aandachtspunt. Deze tegels kunnen namelijk groen worden. Zogeheten groene aanslag ontstaat door algen en mossen die in beton vrij ruimte hebben om te groeien. Deze aanslag zorgt ervoor dat je terras niet meer zo mooi is. Maar geen zorgen, want groene aanslag is eenvoudig te bestrijden met een algenverwijderaar. Wil je meer informatie over groene aanslag en weten hoe je dit het beste kunt verwijderen? Klik hier voor ons advies en handige tips.

Formaat GeoProArte terrastegels

De GeoProArte tegels zijn niet alleen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende designs, maar ook in verschillende formaten met een dikte van 4cm. Zo kan je elke tuin, groot of klein, voorzien van een prachtig terras. Voor elk oppervlak is de juiste tegel te vinden. Je hebt namelijk keuze uit de volgende afmetingen:

60x60 GeoProArte

GeoProArte 60x60cm tuintegels zijn geschikt voor zowel grote als kleine oppervlaktes. Hierbij heb je keuze uit de meest uiteenlopende designs van steenlook naar steellook en tuintegels met print. Ga voor een industriële look, of geef je tuin een speelse uitstraling met decortegels. Kortom: met GeoProArte tuintegels in 60x60cm formaat zijn de mogelijkheden eindeloos.

100x100 GeoProArte

Ga voor een grootse afwerking met GeoProArte 100x100cm terrastegels. Deze grootformaat tegels zijn verkrijgbaar in prachtige designs, zoals steenlook en steellook in verschillende kleuren. Hoewel het formaat anders doet vermoeden zijn ook deze tegels geschikt voor alle oppervlaktes. Of je nou een klein of groot terras hebt, beide kan worden voorzien van een grootse uitstraling.

30x60 GeoProArte

Ga voor een natuurlijke uitstraling met GeoProArte 30x60cm tuintegels. Hierbij heb je keuze uit meerdere steenlook tegels in verschillende kleuren. Doordat deze tegels in het halfsteensverband worden gelegd krijgt je terras optisch meer ruimte. Daarnaast zijn deze tegels perfect voor aanleg in grote en kleine oppervlaktes.

40x80 GeoProArte

De GeoProArte 40x80cm tegels geven elk oppervlak een ruimtelijke afwerking. Dit komt door het grote formaat en de aanleg in halfsteensverband. Daarnaast kan zowel de grote als kleine tuin worden voorzien van een prachtig terras, waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren tegels met natuurlijke uitstraling.

30x120 GeoProArte

Op zoek naar houtlook tegels voor je terras? Dan zijn 30x120cm GeoProArte woodlook tegels de oplossing. Zo kan je een houten terras laten aanleggen, maar dan met het gemak van GeoProArte tuintegels. Deze zijn geschikt voor alle oppervlaktes, die dankzij de vorm van de tegels en aanleg hiervan een ruimtelijke uitstraling krijgen.

40x40 GeoProArte

Of je nou een grote of kleine tuin hebt, met de 40x40cm GeoProArte terrastegels kan in elk oppervlak en prachtig terras worden aangelegd. Ga voor een natuurlijke uitstraling met deze tegels in steenlook. Wil je een afwisselend terras? Dan kan je de steenlook tegels combineren met decortegels.

20x30 GeoProArte

De GeoProArte 20x30cm tuintegels hebben een dikte van 6cm. Daardoor zijn deze tegels ook uitermate geschikt voor de aanleg van de oprit. Dankzij de dikte zijn de tegels namelijk bestand tegen de druk van een gemiddelde personenauto. Zo kan je ook met de oprit profiteren van de voordelen de GeoProArte tegels met zich mee brengen.

GeoProArte tegels kopen

Bij Buitenbart vinden wij alleen het beste van het beste goed genoeg. Daarom hebben wij ook de hoogwaardige GeoProArte serie van MBI in ons assortiment opgenomen. Deze tegels bieden wij voor de beste internetprijzen aan. Zo ben je niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar weet je ook zeker dat je bij ons nooit teveel betaalt. Zijn GeoProArte betontegels met hoogwaardig digitaal geprinte toplaag niet helemaal wat je zoekt? Dankzij ons grote assortiment slaag je altijd. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, wij helpen je graag met eerlijk advies voor het vinden van de juiste terrastegel.

Veelgestelde vragen over GeoProArte tegels:

 • Wat is GeoProArte?

  GeoProArte is een merk van MBI. Deze serie tuintegels zijn gemaakt met de hoogste afwerkingsklasse. Dit wil zeggen dat deze tuintegels, ook wel terrastegels genoemd, uitstekend geschikt zijn voor jouw tuin. Door de hoge kwaliteit zullen deze tegels erg lang mee gaan. GeoProArte onderscheidt zich van andere terrastegels doordat de toplaag digitaal op de tegel wordt geprint. Hierdoor is het mogelijk om alle denkbare patronen en designs te produceren. GeoProArte tegels worden niet voor niets de nieuwe Rembrandt genoemd.

 • Wat maakt een GeoProArte tegel anders dan een andere tegel?

  Een GeoProArte tegel is niet zomaar een doorsnee betontegel en ook geen keramische tuintegel. De GeoProArte betontegel onderscheidt zich van de rest door de digitaal geprinte toplaag. Deze toplaag zorgt niet alleen voor bescherming tegen krassen en verkleuring, maar maakt ook een oneindig scala aan designs mogelijk.

 • Hoe kan ik GeoProArte tegels leggen?

  Voor het verwerken van GeoProArte heb je geen speciale ondergrond nodig, want de tegels kunnen in een normaal geëgaliseerd zandbed worden gelegd. Voor een stevig en strak eindresultaat worden deze tegels standaard met voeg verwerkt, dat wil zeggen met gelijke afstand voor elkaar. Een handig hulpmiddel hiervoor zijn voegkruizen. Deze helpen ervoor te zorgen dat de afstand overal gelijk is. Maak gebruik van Easy Fine om je terras af te voegen. Dit zorgt niet alleen voor een mooi eindresultaat maar gaat ook zoveel mogelijk onkruidgroei tegen.

 • Kan GeoProArte als oprittegel gebruikt worden?

  Van GeoProArte tegels is er een serie die geschikt is voor de oprit, namelijk de 20x30x6cm van de Stones serie. Deze is wel geschikt, omdat oprittegels minimaal 6cm dik horen te zijn. De andere tegels zijn slechts 4cm dik. Daarom zijn deze niet geschikt voor de oprit.

 • Kan een GeoProArte tuintegel direct op zand verwerkt worden?

  Jazeker. Deze tuintegels dienen hetzelfde als betontegels verwerkt te worden. Meer weten over de verwerking van terrastegels of tuintegels? Lees dan onze blog.

 • Hoe kan ik GeoProArte tuintegels schoonmaken?

  Je hebt een terras aangelegd met GeoProArte tegels en je wilt hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Maar na verloop van tijd worden de tegels toch vies, doordat er op je terras geleefd wordt. Door vlekken op de tegels ziet je terras er toch niet meer zo mooi uit als op het begin. Wil je weten hoe je ervoor zorgt dat je terras er weer als nieuw uitziet? Klik hier voor de do’s en dont’s van het reinigen van je terras.

 • Hoe onderhoud ik GeoProArte terrastegels?

  Je kan er ook voor zorgen dat je terras minder snel vies wordt door GeoProArte tegels te onderhouden. Dit betekent simpelweg dat je de tegels beschermt tegen vuil, zodat deze minder snel vies worden. Alles wat je moet weten over het onderhouden van je terras vind je hier.

Bekijk hieronder een video over een kleine greep uit de collectie van GeoProArte

Bekijk hieronder het productieproces van GeoProArte tuintegels

Filters