GeoProArte

GeoProArte, de nieuwste innovatie op het gebied van betontegels. Ook deze hebben wij bij Buitenbart in ons assortiment opgenomen. Al deze hoogwaardige betontegels vind je terug op deze pagina. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende designs en verschillende afmetingen. Koop GeoProArte tegels gemakkelijk en snel online bij Buitenbart. Meer informatie over deze tegels vind je onderaan deze pagina. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze showtuinen, wij helpen je graag.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 49

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 49

GeoProArte tegels kopen

Op dit moment zijn de GeoProArte tegels in grote oplage in de maak. Blijf deze pagina daarom goed in de gaten houden. 

Kan je toch niet wachten? Neem contact met ons op voor een alternatief. Wij hebben grote series direct uit voorraad leverbaar.

Deze nieuwe innovatieve tegels zijn de GeoProArte tegels van MBI.
Hoogwaardige kleurvaste tegels met een digitale toplaag.
 De GeoProArte is een tegel welke bestaat uit 2 elementen:

 • 1. Een betonnen onderlaag
 • 2. Een hoogwaardige digitale toplaag

  Met deze nieuwe techniek, kunnen er fantastische designs ontworpen worden.

Ook kunnen de GeoProArte tegels, bij normaal gebruik; echt wel tegen een stootje.

GeoProArte serie

De GeoProArte serie bestaat op dit moment uit 8 verschillende series tuintegels. Deze tegels zijn in totaal leverbaar in 17 verschillende kleuren en maten.

De series van de GeoProArte zijn als volgt:

Deze serie is uniek in zijn soort. Door het gebruik van unieke kleuren en stoere designs komt de Tundra serie van GeoProArte over als een robuuste tegelserie. Deze tegels zijn verkrijgbaar met een afmeting van 60x60x4cm, waarbij je keuze hebt uit verschillende tinten.

Naast de neutrale designs heeft GeoProArte van MBI ook enkele mozaïek designs in het assortiment opgenomen. Dankzij de nieuwe techniek blijft de toplaag beter zitten, waardoor je de speelse en unieke printen nog langer kunt bewonderen. De stenen zijn verkrijgbaar in de maatvoering van 60x60x4cm, waarbij je de keuze hebt in onder andere taupe of grijze tinten.

De Concert serie is niet alleen verkrijgbaar in de meest gangbare maat, maar ook in andere maatvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan 80x80x4cm en zelfs het grootste formaat van 100x100x6cm. Dankzij deze veelzijdigheid kan je met deze stenen je creativiteit de vrije loop laten. Met een uniek design van een gewolkte lucht. Deze kleurstelling is verkrijgbaar in verschillende tinten, waarbij de combinatie met witte tinten er doorheen ervoor zorgen dat je helemaal opgaat in de tegel.

De Anticum serie van GeoProArte is leverbaar in drie verschillende kleuren, waarbij je van donker naar licht kunt gaan. Daarnaast is deze serie in meerdere maatvoeringen te verkrijgen, waarbij je zelfs kunt gaan voor stenen van 100x100x6cm. Met dit formaat creëer je een erg unieke uitstraling.

Zoals de naam van deze serie al doet vermoeden zijn er bloemen in het design verwerkt, die net zo groot zijn als het formaat van de tegel. De Flowers Serie van GeoProArte is verkrijgbaar in de meest gangbare maat van 60x60x4cm, waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld een tegel met donkere achtergrond en lichte bloemenprint, of ga voor de tegel met een lichte achtergrond en donkere print. Zo zorg je eenvoudig voor een tuin met de meest unieke uitstraling.

Deze tuintegels hebben een natuurlijke uitstraling, waardoor jouw tuin of terras nog meer rust uit zal stralen. De Naturals serie is niet alleen verkrijgbaar in de meest gangbare maat, maar ook in de maatvoering van 30x60x4cm. In combinatie met de verschillende tinten maak je de mooiste tuin, waarbij je de mooiste legpatronen creëert.

Hardsteen look is perfect voor de twijfelaar. Deze tegels passen namelijk in iedere tuin en zijn perfect te combineren met je tuinmeubilair. Verkrijgbaar in een lichte en donkere tint, waarbij je ook keuze hebt uit verschillende maten. Ga voor de meeste gangbare maar van 60x60x4cm of kies de 20x30x6cm variant. Deze laatste variant is dankzij het formaat en de dikte ook perfect om je oprit mee te bestraten.

 • GeoProArte Serie Wood
  Houtlook is momenteel niet meer weg te denken. Binnen heeft dit al langer geleden onze harten veroverd, maar sinds een tijdje wint houtlook ook buiten terrein. Verkrijgbaar in verschillende tinten, waarbij je van licht naar donker kunt gaan. Mede met het formaat van 120x30x6cm zorgen deze tegels voor een unieke en rustieke uitstraling.

Geheim van de GeoProArte tegels

GeoProArte tuintegels zijn de innovatie van dit moment. Deze tuintegels van MBI zijn niet te evenaren en staan echt ver boven de concurrentie. Dit komt voornamelijk door de manier van productie. De betontegel wordt geproduceerd, waarna er na uitharding, een digitale toplaag op wordt geprint. Deze print is zo geproduceerd dat deze uitermate sterk is en niet los zal laten van de tuintegel.

Daarnaast beschikt de tegel over een factor 90 classificering. Wat wil een factor 90 classificering zeggen? Een onbehandelde tegel neemt direct alle soorten vuil en vocht in zich op. De factor hierna is factor 15. Deze tegel beschermt een klein beetje tegen vuil en vocht. Factor 90 is op dit moment de hoogst beschikbare classificering voor tegels. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat designs voor altijd blijven bestaan. Door de hoge mate van bescherming van de GeoProArte tegels zijn deze tuintegels erg gemakkelijk te reinigen en zullen jaren mooi blijven. Kortom deze viervoudige beschermlaag is uniek in zijn soort.

Lees in dit document alle voordelen van de GeoProArte tuintegels van MBI.

GeoProArte, perfect beschermde tuintegels

Met de GeoProArte koop je een kleurvaste tegel welke onder alle weersomstandigheden goed beschermd is. De tegels zijn voorzien van een Factor90 behandeling.

Jouw voordelen:

 • Makkelijk te reinigen tegels
 • Geen kalkuitbloei
 • Neemt bijna geen vuil op
 • Wijn of vetvlekken laten geen blijvende indruk achter

Kortom: de GeoProArte tegels zijn tegels welke perfect beschermd zijn. GeoProArte is geen beton, geen keramiek maar MEESTERWERK.

Veelgestelde vragen over GeoProArte tegels:

 • Wat is GeoProArte?

  GeoProArte is een merk van MBI. Deze serie tuintegels zijn gemaakt met de hoogste afwerkingsklasse. Dit wil zeggen dat deze tuintegels, ook wel terrastegels genoemd, uitstekend geschikt zijn voor jouw tuin. Door de hoge kwaliteit zullen deze tuintegels erg lang mee gaan. GeoProArte onderscheidt zich van andere terrastegels doordat de toplaag van de tegel bestaat uit een digitale toplaag. Hierdoor is het mogelijk om alle denkbare patronen en designs te produceren. Kortom een hele veelzijdige unieke tuintegel.

 • Wat maakt een GeoProArte tegel anders dan een andere tegel?

  Een GeoProArte tegel is niet zomaar een doorsnee betontegel en ook geen keramische tuintegel. De GeoProArte betontegel onderscheidt zich van de rest door de digitaal geprinte toplaag. Deze toplaag zorgt niet alleen voor bescherming tegen krassen en verkleuring, maar maakt ook een oneindig scala aan designs mogelijk.

 • Kan GeoProArte als oprittegel gebruikt worden?

  Van GeoProArte tegels is er een serie die geschikt is voor de oprit, namelijk de 20x30x6cm van de Stones serie. Deze is wel geschikt, omdat oprittegels minimaal 6cm dik horen te zijn. De andere tegels zijn slechts 4cm dik. Daarom zijn deze niet geschikt voor de oprit.

 • Kan een GeoProArte tuintegel direct op zand verwerkt worden?

  Jazeker. Deze tuintegels dienen hetzelfde als betontegels verwerkt te worden. Meer weten over de verwerking van terrastegels of tuintegels? Lees dan onze blog.

 • Hoe kan ik GeoProArte tegels leggen?

  Voor het verwerken van GeoProArte heb je geen speciale ondergrond nodig, want de tegels kunnen in een normaal geëgaliseerd zandbed worden gelegd. Daarnaast zijn de tegels voorzien van afstandhouders die helpen bij het leggen. Deze zorgen er namelijk voor dat elke tegel met de juiste afstand wordt gelegd. Hierdoor krijg je gegarandeerd een strak terras, waar je nog jaren van kunt genieten.

 • Hoe kan ik GeoProArte tuintegels schoonmaken?

  Je hebt een terras aangelegd met GeoProArte tegels en je wilt hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Maar na verloop van tijd worden de tegels toch vies, doordat er op je terras geleefd wordt. Door vlekken op de tegels ziet je terras er toch niet meer zo mooi uit als op het begin. Wil je weten hoe je ervoor zorgt dat je terras er weer als nieuw uitziet? Klik hier voor de do’s en dont’s van het reinigen van je terras.

 • Hoe onderhoud ik GeoProArte terrastegels?

  Je kan er ook voor zorgen dat je terras minder snel vies wordt door GeoProArte tegels te onderhouden. Dit betekent simpelweg dat je de tegels beschermt tegen vuil, zodat deze minder snel vies worden. Alles wat je moet weten over het onderhouden van je terras vind je hier.

Bekijk hieronder een video over een kleine greep uit de collectie van GeoProArte

Bekijk hieronder het productieproces van GeoProArte tuintegels

Filters