• Home
  • Stratenmaker Staphorst gezocht?

Kortingen tot wel 40%! SuperSeizoenStart bij Buitenbart op 1 en 2 maart, kom langs in één van onze winkels! Lees meer

Stratenmaker Staphorst

Stratenmaker in Staphorst gezocht? Maak kennis met het specialistische aanlegteam van Buitenbart

Een Stratenmaker in Staphorst vind je bij Buitenbart. Op nog geen 20 minuten rijden vanaf Staphorst vind je Buitenbart, de specialist voor bestrating en stratenmakers Staphorst.

We begrijpen dat het lastig is om de juiste stratenmaker te vinden. Hoe weet je nu of iemand vakkundig is, en of je niet teveel betaalt? Maak kennis met het gespecialiseerde aanlegteam van Buitenbart! Uitgezocht op hun kwaliteiten, en je krijgt altijd waar voor je geld. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor een stratenmaker in Staphorst.

Geen beunhazen, maar gewoon goede vakmannen

Ons aanlegteam bestaat uit zelfstandige stratenmakers met jarenlange ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mooie tuinen. Onze stratenmakers Staphorst werken voor eerlijke tarieven. Zo betaal je nooit teveel. Dat beloven we.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Alles onder één dak, ook Sierbestrating

Wil je geen rompslomp, maar complete ontzorging? Kom dan eens langs in onze Showtuin in IJsselmuiden. Je vindt bij ons een grote collectie sierbestrating (+4000 producten) tegen internetprijzen. We snappen dat u door de vele soorten sierbestrating soms door de bomen het bos niet meer ziet. Onze vakkundige en eerlijke adviseurs helpen u met het maken van de juiste keuze. De door u uitgekozen sierbestrating staat vaak binnen een week al in Staphorst op de stoep! Onze winkel en showtuin bevinden zich in IJsselmuiden, tussen Kampen en Genemuiden.

Onze stratenmakers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van de volgende bestratingssoorten:

 

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.