Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Betontegels 30x30

Ben je opzoek naar betontegels 30x30? Dan ben je op ze pagina op het juiste adres.

4 producten

4 producten

Betontegels 30x30

We kunnen hier een heel lang verhaal gaan opschrijven over hoe goed betontegels 30x30 zijn. Zo zijn wij echter niet. Wij voorzien graag van een eerlijk advies. De betontegels 30x30 welke wij verkopen zijn gewoon stoeptegels. Hier moet je niet meer van verwachten dan je in gedachten hebt. Deze tegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van beton. Meer ook niet! Geen deklagen, geen impregnant, niet dieper ingekleurd en ook geen anti kalkuitbloei behandeling.

Stoeptegels 30x30

Wij bieden deze stoeptegels aan tegen een scherpe prijs. Hierdoor weet je dat je nooit teveel betaald bij ons. Daarnaast hebben wij als voordeel dat wij deze tegels altijd fysiek bij ons op voorraad hebben staan! Zit je dus een keer met een probleem en heb je dezelfde dag nog 30x30 tegels nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en neem direct deze tuintegels 30x30 mee. Sommige mensen noemen deze tegels ook wel straat tegels 30x30.

Tegels 30x30

Deze 30x30 centimeter tegels zijn klein van formaat. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te tillen en daarnaast gemakkelijk te leggen. Wij verkopen op dit moment alleen tegels met een dikte van 4,5 cm. Dit wil zeggen dat de tegel geschikt is om te gebruiken als stoep of als bestrating voor een pad/tuinhuis. Deze tegel echt als terrastegel gebruiken raden wij af. Dit vanwege het feit dat er veel mooiere alternatieven zijn tegen een iets hogere prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tuintegel Berlijn in 50x50 formaat. Hiermee geef je je tuin een veel mooiere uitstraling.

Filters