Kortingen tot wel 40%! SuperSeizoenStart bij Buitenbart op 1 en 2 maart, kom langs in één van onze winkels! Lees meer

Sierbestrating Urk

Sierbestrating op Urk? Geen verkooppraatjes, maar goed advies in IJsselmuiden!

Sierbestrating voor Urk kopen doe je bij Buitenbart. 25 minuten vanaf Urk vindt u Buitenbart, de grootste bestratingsspecialist in de regio.

Geen verkooppraatjes, bij Buitenbart in IJsselmuiden krijg je goed en degelijk advies. De familie Hoekstra runt in IJsselmuiden al jaren een bestratingshandel waar goed advies centraal staat. Bij ons krijgt u gewoon goed en eerlijk advies. In combinatie met onze scherpe internetprijzen weet u zeker dat u een goede aankoop doet.

Voorstraat of achterstraat laten bestraten?

Ook het bestraten van de voorstraat of achterstraat kunt u door de vakmensen van Buitenbart laten doen. Door jarenlange ervaring weet u zeker dat u vakkundige straatmakers op bezoek krijgt. Onze stratenmakers hebben veel verstand van de verschillende soorten sierbestrating, en weten hierdoor elke steen op de juiste manier aan te leggen. Wij regelen alles van A tot Z voor u. Van het uithalen van de eerste steen, tot het leggen van de laatste. Wij ontzorgen u compleet.

Goed advies door echte tuin-experts Urk

Bijna al onze producten zijn online te bestellen. Maar wanneer u goed de verschillen wilt weten, is het verstandig om langs te komen in IJsselmuiden. In onze ruime showtuin van meer dan 2000 m2!! geven wij je (samen met een bak koffie) graag advies over de voor- en nadelen van bestrating en de aanleg hiervan. Onze adviseurs komen niet aan met verkooppraatjes, maar geven door hun jarenlange ervaring en kennis eerlijk advies. De uitgekozen bestrating staat op Urk vaak binnen 5 werkdagen op de stoep. Onze winkel en showtuin bevindt zich op 25 minuten rijden van Urk.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Het allergrootste assortiment van de regio, het verkooppunt voor bestrating Urk

Wanneer je bestrating koopt, koop je iets waar je jaren van wil genieten. Daarom wil je zeker weten dat je de goede keuze maakt. Door ons grote assortiment weet je zeker dat je producten goed met elkaar kunt vergelijken. Met vergelijken en de juiste hulp van onze tuinexperts weet je zeker dat je een goede keus voor jaren maakt.

Je vindt bij ons de meest uitgebreide (XXL) collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken. Al onze producten zijn A-keus, hoogste kwaliteit. Tegen internetprijzen.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.