Tuintegels 90x90

Bij Buitenbart zijn wij expert in de verkoop van groot formaat keramische tegels van 90x90 cm. Bij Buitenbart slaag je gegarandeerd als je opzoek bent naar 90x90 keramisch! Of het nu gaat om tegels van 2 centimeter dik, 3 centimeter dik of zelf 4 centimeter dik.

Veel van deze keramische tuintegels hebben wij op voorraad en kunnen snel geleverd worden.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 84

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 84

Keramische tuintegels 90x90 kopen

Keramische tegels in het formaat 90x90 zijn helemaal hip tegenwoordig. Steeds meer mensen kiezen voor een groot formaat keramische tuintegel. Dit vanwege het feit dat deze tegels een ruimtelijk gevoel geven. Daarnaast geven groot formaat tegels rust.

De keramische terrastegels 90x90 die wij verkopen zijn gemaakt van zuivere grondstoffen. Dit wil zeggen dat de tegels enkel gemaakt zijn van water, klei en zand. Vervolgens worden de terrastegels op hoge temperatuur gebakken en worden deze oersterk. Dit productieproces zorgt ervoor dat keramische tegels net iets beter van kwaliteit zijn dan traditionele betontegels.

90x90 keramische tuintegels leggen

Keramische tegels van groot formaat zijn iets lastiger te leggen dan kleiner formaat keramische tegels. De reden hiervoor is uiteraard dat de tegels wat lastiger hanteerbaar zijn. Vaak raden wij dan ook aan om deze tegels met zijn tweeën te leggen. Dit vergemakkelijkt namelijk het legproces.

Wil je meer informatie over het leggen van keramische tuintegels in groot formaat? Bekijk dan deze blog!

Keramische tegels 90x90 buiten

Bij Buitenbart hebben wij een uitgebreide collectie keramische tegels 90x90 voor buiten. Het merendeel van onze collectie is van grote leveranciers. Denk hierbij aan vtwonen en Redsun.

Keramische tegels 90x90 voor buiten hebben als voordeel dat deze gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit komt door de dichte structuur van de tegel. Hierdoor zijn deze heel onderhoudsvriendelijk.

Aanbieding 90x90 keramisch

Wij hebben geregeld aanbiedingen voor keramische tegels in formaat 90x90 cm. Wil je hier van profiteren? Blijf onze site dan goed in te gaten houden!

Buitenbart de keramische specialist

Keramische tegels 90x90cm kopen? Zoek dan niet verder. Bij Buitenbart ben je aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het verkopen en (laten) aanleggen van keramische tegels. Bij Buitenbart staat kwaliteit centraal. Daarom leveren wij alleen tegels met keurmerk en van de hoogste kwaliteit (A-kwaliteit). Kom langs in een van onze showtuinen om de keramische tegels 90x90 in het echt te bekijken. Bekijk hier onze openingstijden.

Veel gestelde vragen over keramische tegels 90x90

  • Wat zijn keramische tegels?

    Keramische tegels worden hoofdzakelijk gemaakt van het bestandsdeel klei. Vervolgens wordt dit op hoge temperatuur verwarmd en krijg je een super sterke tegel met een zeer hoge productdichtheid.

  • Wat is het verschil tussen de keramische tegels?

    Keramische tegels zijn leverbaar in verschillende varianten. Er zijn tegels in 2 centimeter dik full body, 3 centimeter dik full body en tegels van 4 centimeter dikte. De tegels van 4 centimeter dikte zijn tegels met een laag van beton eronder met hierop een dunnen keramische tegel geplakt (ook wel 3+1 genoemd).

  • Welke merken keramische tegels verkopen jullie?

    Wij verkopen alle grote merken keramische tegels. Denk hierbij aan tegels van GeoceramicaRedsun, vtwonen en tegels van Piastrella Ceramics

Toch liever een ander formaat keramische tegel? Bekijk hier al onze formaten!

Filters