Sierbestrating Epe


Buitenbart Sierbestrating Epe

Buitenbart Sierbestrating Epe

Sierbestrating bij Epe kopen?  Dan ben jij Buitenbart in IJsselmuiden op de goede plek.

Iedereen wil graag de beste keuze maken op het gebied van tuinmaterialen. Wij geven je graag advies om zo onnodige kosten te besparen en de beste keuze te maken. Buitenbart is een nuchter familiebedrijf met al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van sierbestrating. Met ons ruime assortiment van meer dan 4000+ producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. 

Direct advies? Bel IJsselmuiden!

038 - 3333379

Openingstijden

  • Maandag08:30 - 20:00
  • Dinsdag08:30 - 20:00
  • Woensdag08:30 - 20:00
  • Donderdag08:30 - 20:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 16:00
  • Zondag Altijd gesloten
  • Na 18:00 op afspraak

Adresgegevens Buitenbart IJsselmuiden

BuitenBart
Spoordwarsstraat 27
8271 RD, IJsselmuiden

Routebeschrijving

Deskundig advies

Familiebedrijf met toegewijde adviseurs. Wij helpen je met maken van de juiste keuze. Ontwerpadvies,materiaaladvies én aanlegadvies.

We staan voor je klaar

Doordeweeks van 8 tot 8 bereikbaar.
Zaterdag van 8 tot 4.

Groot assortiment én voorbeeldtuinen

Inspiratie opdoen, voelen en goed zien wat de verschillen zijn

Buitengewoon bijzonder, maar toch heel normaal.

Ervaar het persoonlijke advies, en de sfeer van het nuchtere familiebedrijf om de hoek. Geniet van de prijsvoordelen van Nederlands nummer 1 bestratingwebshop, in de fysieke winkel.

Showtuin groter dan 2000 m2 - Grootste keuze voor sierbestrating Epe

Onze winkel en showtuin bevindt zich op nog geen half uur rijden vanaf Epe. Online is bijna ons gehele assortiment sierbestrating te bekijken maar wanneer je bij ons langskomt weet je pas echt wat je koopt. In onze ruime showtuin kun je advies krijgen over sierbestrating, tuinverlichting, zand en veel andere tuinmaterialen. Wij hebben deskundige adviseurs die door hun jarenlange ervaring en kennis, eerlijk advies geven. 

Buitenbart heeft het grooste assortiment aan sierbestrating en tuintegels in de regio Epe. Je vindt bij ons merken als: GeoCeramica, MBI, vtwonen (Exclusieve dealer), Excluton, Marlux en vele andere merken.  Wij hebben meer dan 4000 verschillende soorten sierbestrating. Wij zorgen met jou dat je bij ons altijd slaagt!

Sierbestrating aanleggen in Epe

Stap 1 is de aanschaf van sierbestrating maar het belangrijkste is de aanleg van uw gekochte sierbestrating. Als het er niet in ligt kan het tenslotte ook niet mooi worden. Van het uitzoeken van de sierbestrating tot de aanleg van je tuin, bij Buitenbart heb je alles onder één dak. Wij kunnen je een prachtig eindresultaat aanbieden.

Kom naar onze showtuin of bel met één van onze ervaren medewerkers.

Graag verwelkomen we je in onze winkel! 

Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.
Titel opgeleverd werk.