Kera Twice

Eindeloos van je tuin genieten doe je met Kera Twice tuintegels van Excluton. Deze zijn eenvoudig en snel online te bestellen bij Buitenbart. Hierbij heb je keuze uit verschillende maatvoeringen in de mooiste designs. Ga voor industrieel met betonlook of een natuurlijke uitstraling met steenlook tegels. Meer informatie of advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, we helpen je graag.

Eindeloos van je tuin genieten doe je met Kera Twice tuintegels van Excluton. Deze zijn eenvoudig en snel online te bestellen bij Buitenbart. Hierbij heb je keuze uit verschillende maatvoeringen in de mooiste designs. Ga voor industrieel met betonlook of een natuurlijke uitstraling met steenlook tegels. Meer informatie of advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen, we helpen je graag.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 54

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 54

Kera Twice terrastegels

Kera Twice tegels van Excluton staan garant voor eindeloos genieten van je terras. Deze tegels bestaan namelijk uit een toplaag van keramiek en onderlaag van beton. Beide materialen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo profiteer jij van de voordelen van keramiek en beton. Dankzij de keramische toplaag zijn deze tegels gemakkelijk schoon te maken. De betonnen onderlaag zorgt voor tegels die net zo verwerkt worden als betontegels. Je hebt dan ook geen speciale ondergrond nodig, want een normaal geëgaliseerd zandbed is voldoende. Daarnaast zijn deze tegels verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en prachtige designs. Zo is voor elke tuin de juiste Kera Twice tuintegel te vinden.

Voordelen Kera Twice

Kera Twice tuintegels zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Daarnaast kunnen deze worden voorzien van prachtige designs, waarbij je ruime keuze hebt in kleurtinten. Maar dit zijn niet de enige voordelen van keramische tegels op onderbeton. Andere voordelen waar je van profiteert zijn:

 • Dankzij betonnen onderlaag eenvoudig te verwerken
 • Keramische toplaag is bestand tegen krassen
 • Kleurvaste keramische tuintegel
 • Toplaag is vlek- en zuurbestendig
 • Gemakkelijker schoon te maken dan betontegels
 • Verminderde kans op uitglijden dankzij stroef oppervlak

Kera Twice tuintegels afmetingen

Voor elk oppervlak zijn de juiste Kera Twice tuintegels te vinden. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Of je nou een grote of kleine tuin hebt, alle oppervlaktes kunnen worden voorzien van een prachtig terras. De mogelijkheden zijn:

60x60 Kera Twice

Kera Twice 60x60cm tuintegels hebben een dikte van 4.8cm. Deze tegels zijn verkrijgbaar in betonlook en steenlook. Wil je bestrating met een mooie afwisseling? Ga dan voor een combinatie met decortegels.

45x90 Kera Twice

Ga voor een ruimtelijke uitstraling met Kera Twice 45x90cm tuintegels van 5.8cm dik. Deze worden namelijk in halfsteensverband gelegd, waardoor de tuin optisch meer ruimte krijgt. Ga voor een natuurlijke uitstraling met deze tegels in houtlook of steenlook design.

90x90 Kera Twice

Ga voor groots met de Kera Twice 90x90cm grootformaat tegels van 5.8cm dik. Dankzij het grote formaat laat je elk terras stralen. Ga voor robuust met tegels in betonlook of geef je terras een natuurlijke uitstraling met steenlook terrastegels.

Keramische tuintegels voegen

Kera Twice tuintegels zijn voorzien van een keramische toplaag. Daarom worden deze op dezelfde manier als keramiek gelegd, namelijk met een voeg. Hiermee wordt de afstand tussen de tegels bedoeld. Deze afstand is belangrijk, omdat keramische tegels nauwelijks tot geen vocht opnemen. Hierdoor blijft regenwater en ander vocht langer op de keramische toplaag van Kera Twice tegels liggen. Daarnaast is keramiek continu in bewegingen. Met een voeg wordt voorkomen dat de tegels langs elkaar schuiven en krijgt water de ruimte om weg te stromen. Voor het afvoegen van een terras met keramiek wordt polymeerzand gebruikt. Dit is een flexibele en waterdoorlatende voeg. Hiermee wordt een voeg gevormd die meegeeft op bewegingen van de tegels. Daarnaast zorgt dit ervoor dat water wordt afgevoerd naar de ondergrond. Zo wordt beschadiging van je terras voorkomen en blijft regenwater niet onnodig lang liggen.

Kera Twice aanbieding

Een exacte prijs van je terras met Kera Twice tegels kunnen wij op voorhand niet geven. Dit gaat namelijk samen met de tegel die je kiest en hoeveel je hiervan nodig hebt. Wel ben je verzekerd dat je bij Buitenbart nooit teveel betaalt. Wij bieden namelijk al onze producten voor de beste internetprijzen aan. Daarnaast vind je bij ons alleen a-kwaliteit producten, omdat wij alleen het beste goed genoeg vinden. Kan je de tegel die je zoekt niet vinden? Wij helpen je hier graag mee. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag met eerlijk en deskundig advies.

Meest gestelde vragen over Kera Twice tuintegels

 • Wat zijn Kera Twice tuintegels?

  Kera Twice tuintegels van Excluton staan garant voor eindeloos genieten van je tuin. Deze tegels bestaan namelijk uit een combinatie van keramiek en beton. Een keramische toplaag is onlosmakelijk verbonden met een onderlaag van beton. Het resultaat is een tegel met de eenvoudige verwerking van beton, maar dan met de onderhoudsvriendelijkheid van keramiek. Met een uitgebreid scala aan designs en meerdere afmetingen is voor elke tuin en stijl de juiste Kera Twice tegel te vinden.

 • Hoe maak je keramische tuintegels schoon?

  Kera Twice tuintegels zijn dankzij de keramische toplaag eenvoudig schoon te maken. Keramiek heeft namelijk een dichte structuur. Hierdoor krijgt vuil en vocht geen kans om in de tegel te trekken, maar blijft dit beperkt tot het oppervlak. Vaak is warm water en een vloertrekker voldoende om vlekken te verwijderen.

 • Hoe worden Kera Twice terrastegels verwerkt?

  Deze tegels worden op dezelfde manier als betontegels gelegd. Je hebt namelijk geen speciale ondergrond nodig. Een normaal geëgaliseerd zandbed is voldoende. De betonnen onderlaag is voorzien van geïntegreerde afstandhouders. Deze zijn breed genoeg om als voeg te dienen. Daardoor worden deze tegels automatisch met de juiste afstand van elkaar gelegd. Je kan ervoor kiezen om je terras met Kera Twice tegels zelf te leggen, maar je kan dit ook overlaten aan een vakman. Door een hovenier of stratenmaker in te schakelen weet je zeker dat je terras meteen goed wordt verwerkt. Daarnaast beschikken zij over de nodige gereedschappen. Zo hoef je deze niet zelf aan te schaffen en kan je kosten besparen.

 • Wat is het nadeel van keramiek voor buiten?

  Keramische tegels hebben een dichte structuur. Dit betekent dat vocht nauwelijks tot niet wordt opgenomen, maar op het oppervlak blijft liggen. Het gevolg is een terras dat een regenbui langer nat blijft. Daarnaast zijn keramische tegels continu in beweging door temperatuurwisselingen. Worden de tegels niet op de juiste manier verwerkt? Dan is de kans groot dat deze te dicht langs elkaar schuren met beschadiging als gevolg. Deze nadelige eigenschappen zijn eenvoudig op te lossen door de tegels met voeg te leggen. Een perfect voegmiddel is polymeerzand, een flexibel en waterdoorlatend voegmiddel. Deze vangt de bewegingen van keramische tegels op en zorgt ervoor dat vocht alsnog weg kan lopen.

 • Welke ondergrond voor Kera Twice tegels?

  Kera Twice tuintegels kunnen in een normaal geëgaliseerd zandbed worden verwerkt.


Filters