• Home
  • Tuintegels kopen in Emmeloord

Kortingen tot wel 40%! SuperSeizoenStart bij Buitenbart op 1 en 2 maart, kom langs in één van onze winkels! Lees meer

Tuintegels Emmeloord

Aanbieder van tuintegels in regio Emmeloord

Tuintegels Emmeloord kopen? Buitenbart is een nuchter familiebedrijf. Ons motto luidt niet voor niets: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal. Wanneer je tuintegels koopt, wil je geen impulsieve keuze maken. Tuintegels is een aankoop voor jaren. Je wilt daarom wel echt zeker weten dat je de goede keuze maakt. Met hulp van onze adviseurs weet je zeker dat je een goede keus voor jaren maakt. De tuintegels van Buitenbart regio Emmeloord staan vaak al binnen 5 werkdagen voor de deur. Vanuit Emmeloord bent u binnen een halfuur in onze winkel/showtuin . Lees hier meer over Buitenbart.

Het enige XXL tuintegel verkooppunt uit regio Emmeloord

Als u onze tuintegels met eigen ogen wilt zien is het aan te raden om langs te komen bij ons in IJsselmuiden! In onze ruime showtuin aan Kleiland 4 in IJsselmuiden (meer dan 2000 m2) geven wij je graag advies over de voor -en nadelen van tuintegels en de aanleg hiervan. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor u en zullen u voorzien van een duidelijk en op maat advies voor de juiste tegel voor uw tuin. Bezoek onze showtuin!

Buitenbart biedt het ruimste assortiment tuintegels in regio Emmeloord

Door ons grote assortiment weet je zeker dat je de producten goed kunt vergelijken. Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Zo vind je bij ons verschillende merken keramische tuintegels kunstgras (uit Genemuiden) en grind en split . Wij mogen ècht met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben. Ons ruime assortiment is grotendeels online te bekijken en te bestellen.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Tuintegels met een goede prijs/kwaliteitverhouding

Buitenbart wil graag dat jij de beste balans vindt tussen jouw budget, jouw wensen en een goede kwaliteit in tuintegels. Bij Buitenbart betaal je nooit teveel door een scherp inkoopsysteem met korte lijntjes met diverse Nederlandse fabrieken. Wij kopen alle tuintegels rechtstreeks in, zonder tussenhandel, zodat jij nooit teveel betaalt voor je tuintegels.

Je vindt bij ons de XXL-Collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog meer merken bestrating. Zo vind je bij ons meer dan 300+ soorten keramische tuintegels , kunstgras (uit Genemenuiden) en grind en split.

Buitenbart geeft jou op maat advies voor de juiste tuintegel

Buitenbart geeft je graag duidelijk advies over het maken van de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes maar 'straight to the point' advies over tuintegels. Het is mogelijk om online te chatten op onze website met Jelmer voor advies op maat! Ook is het mogelijk om te mailen naar [email protected] of te bellen naar 038-333 33 79 voor persoonlijk advies. Je kunt natuurlijk altijd langskomen aan Kleiland 4 in IJsselmuiden voor vrijblijvend advies!

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.