Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Boerengrind

Buitenbart helpt je bij het vinden van de perfecte grindsoort voor jouw oprit of tuinpaden. Ontdek ons Boerengrind in de verschillende hoeveelheden en zeefmaten. Dit product staat bekend om zijn veelzijdige toepassingen, ideaal voor zowel decoratieve als praktische oplossingen in je tuin. Zoek je meer informatie of heb je advies nodig over ons Boerengrind? Neem gerust contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze vestigingen

3 producten

3 producten

Wat is Boerengrind? 

 

Boerengrind komt uit Zuid-Nederland en is een bontgekleurde en voordelige grindsoort in ons assortiment. Deze grindsoort is ideaal wanneer je een landelijk stukje tuin wil creëren. Boerengrind wordt daarom ook vaak gebruikt op boerenerven en voegt met zijn gele, beige, witte en grijze tinten een natuurlijke look toe aan elke tuin. 

 

Boerengrind Toepassen 

 

Dit veelzijdige grind kun je niet alleen gebruikt als siergrind voor opritten en tuinpaden, maar ook als betongrind, drainagegrind, en bodembedekker. De variatie in kleuren van geel, beige, wit en grijs geven een landelijke en natuurlijke uitstraling. Boerengrind is ook zeer geschikt voor waterrijke tuinen, zoals rondom vijvers of watervallen, waar het een prachtig natuurlijk element toevoegt. Daarnaast kan het ook dienen als dakgrind, wat het een praktische oplossing maakt voor diverse toepassingen. 

 

Zelf boerengrind leggen in je tuin 

 

Wil je weten hoe je deze prachtige grindsoort zelf kunt aanleggen in je tuin? Bekijk dan onze blog over grind aanleggen voor gedetailleerde instructies over het effectief gebruik van grind in je tuin.

 

Filters