• Home
  • Terrastegels in Harderwijk

Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Terrastegels Harderwijk

Terrastegels in Harderwijk kopen? De scherpste prijzen en de grootste keuze terrastegels bij Buitenbart

Terrastegels Harderwijk kopen doe je bij Buitenbart. Op 40 minuten rijden vanaf Harderwijk vind je Buitenbart, de specialist voor Tuintegels Harderwijk

In Ijsselmuiden vind je Buitenbart, de specialist in terrastegels in de regio Harderwijk. Het motto van het familiebedrijf luidt niet voor niets: 'Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.' Wij helpen je graag om de juiste terrastegel te kiezen!

Terrastegels in Harderwijk meer dan 4.000 soorten bestrating voor internetprijzen

Goed advies en internetprijzen. Zo betaal je bij Buitenbart nooit teveel. Met een assortiment van meer dan 4.000 soorten bestrating, zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Je uitgekozen bestrating voor Harderwijk staat vaak al binnen 5 werkdagen op de stoep. Onze winkel bevindt zich op 40 minuten rijden vanaf Harderwijk. Via de A28 sta je zo bij ons in de showtuin.

Goed advies door echte tuin-experts

Bijna al onze producten zijn online te bekijken en te bestellen. Wanneer je nog beter wilt weten en voelen wat je koopt, kom dan bij ons langs! In onze ruim opgezette showtuin (meer dan 2000 m2) geven wij je graag advies over de voor- en nadelen van terrastegels en de aanleg hiervan. Onze adviseurs komen niet aan met verkooppraatjes, maar geven door hun jarenlange ervaring en kennis eerlijk advies.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Het allergrootste assortiment terrastegels van de regio, het verkooppunt voor Terrastegels Harderwijk

Tuintegels koop je vaak voor jaren. Je wilt daarom wel zeker weten dat je de beste keuze maakt. Door ons grote assortiment terrastegels weet je zeker dat je de producten goed met elkaar kunt vergelijken. Met goed vergelijken en hulp van onze experts, maak jij de beste keuze in terrastegels voor jaren.

Je vindt bij ons de meest uitgebreide collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken terrastegels.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.