Bestrating Meppel

Bestrating in Meppel kopen? Profiteer van de beste prijzen en de grootste keuze bij Buitenbart

Bestrating Meppel kopen doe je bij Buitenbart. Op maar 30 minuten rijden vanaf Meppel vind je de specialist voor bestrating Meppel: Buitenbart in Ijsselmuiden.

Wij geven je graag eerlijk advies over het maken van de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. Bij ons krijg jij goed en eerlijk advies, en belangrijk: absoluut geen verkooppraatjes.

Het ruimste assortiment bestrating in regio Meppel

Met een assortiment van meer dan 4.000 soorten bestrating zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Zo vind je bij ons verschillende merken keramische bestrating, kunstgras (uit Genemuiden) en grind en split. Door ons grote assortiment weet je zeker dat je de producten goed kunt vergelijken en zit er altijd wel een geschikte soort bestrating voor je bij. Wij mogen ècht met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Advies gedurende het gehele proces

Buitenbart geeft je graag duidelijk advies over het maken van de beste keuze in sierbestrating en het besparen van onnodige kosten. Wij geven advies over het ontwerpadvies, materiaal én aanleg. Zodra er overeenstemming is bereikt kunnen we aan de slag gaan met de aanleg!

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Bestrating kopen bij het enige XXL verkooppunt uit regio Meppel?

Wanneer je bestrating koopt, koop je het waarschijnlijk om er jarenlang van te genieten. Je wilt daarom wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Door ons grote assortiment weet je zeker dat je producten goed met elkaar kunt vergelijken. Bij ons maak jij de beste keus voor bestrating Meppel

Je vindt bij ons de meest uitgebreide (XXL) collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.