Tuintegels Dronten

Buitenbart het enige XXL tuintegel verkooppunt in regio Dronten!

Tuintegels Dronten koop je bij Buitenbart. Profiteer van de scherpste prijzen en de ruime keuze in tuintegels bij Buitenbart. In Ijsselmuiden vind je Buitenbart, de specialist in siertuintegels in de regio Dronten.

Het motto van het familiebedrijf luidt niet voor niets: 'Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.' Ons ruime assortiment is grotendeels online te bekijken en te bestellen. De tuintegels van Buitenbart regio Dronten staan vaak al binnen 5 werkdagen voor de deur. Vanuit Dronten bent je binnen twintig minuten in onze winkel/showtuin. Onze ruime showtuin is te vinden aan Kleiland 4 in IJsselmuiden (meer dan 2000 m2)!

Goede prijs/kwaliteitverhouding bij de tuintegels van Buitenbart

Buitenbart wil graag dat jij de beste balans vindt tussen: jouw budget, jouw wensen en een goede kwaliteit in tuintegels.

Bij Buitenbart betaal je nooit teveel door een scherp inkoopsysteem met korte lijntjes met diverse Nederlandse fabrieken. Wij hebben een groot assortiment en kopen alles rechtstreeks in, zonder tussenhandel. Op deze manier bieden wij de scherpste prijs voor de perfect passende tuintegel!

Advies op maat voor de juiste tuintegel!

Een tuintegel kopen voor je tuin is geen impulsieve keuze. Buitenbart geeft je daarom graag duidelijk advies over het maken van de voor jou beste keuze in tuintegels. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes maar gewoon goed advies. Met hulp van onze adviseurs weet je zeker dat je een goede keuze voor jaren maakt. Wij nemen ruim de tijd voor je om je een advies op maat te bieden over de voor -en nadelen van tuintegels en de aanleg hiervan.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Het allergrootste assortiment van de regio, hèt verkooppunt voor sierbestrating Dronten

Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Zo vind je bij ons verschillende merken keramische tuintegels, kunstgras (uit Genemuiden) en grind en split. Wij mogen ècht met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben. Door ons grote assortiment weet je zeker dat de bij je tuin passende tuintegel er bij zit.

Je vindt bij ons de meest uitgebreide (XXL) collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken. Zo vind je bij ons meer dan 300+ soorten keramische tuintegels en wij verkopen ook kunstgras (uit Genemenuiden) en grind en split. Wij, Buitenbart mogen met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.