Tuintegels Dronten

Buitenbart het enige XXL tuintegel verkooppunt in regio Dronten!

Tuintegels Dronten koop je bij Buitenbart. Profiteer van de scherpste prijzen en de ruime keuze in tuintegels bij Buitenbart. In Ijsselmuiden vind je Buitenbart, de specialist in siertuintegels in de regio Dronten.

Het motto van het familiebedrijf luidt niet voor niets: 'Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.' Ons ruime assortiment is grotendeels online te bekijken en te bestellen. De tuintegels van Buitenbart regio Dronten staan vaak al binnen 5 werkdagen voor de deur. Vanuit Dronten bent je binnen twintig minuten in onze winkel/showtuin. Onze ruime showtuin is te vinden aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden (meer dan 2000 m2)!

Tuintegels Dronten

Goede prijs/kwaliteitverhouding bij de tuintegels van Buitenbart

Buitenbart wil graag dat jij de beste balans vindt tussen: jouw budget, jouw wensen en een goede kwaliteit in tuintegels.

Bij Buitenbart betaal je nooit teveel door een scherp inkoopsysteem met korte lijntjes met diverse Nederlandse fabrieken. Wij hebben een groot assortiment en kopen alles rechtstreeks in, zonder tussenhandel. Op deze manier bieden wij de scherpste prijs voor de perfect passende tuintegel!

Advies op maat voor de juiste tuintegel!

Een tuintegel kopen voor je tuin is geen impulsieve keuze. Buitenbart geeft je daarom graag duidelijk advies over het maken van de voor jou beste keuze in tuintegels. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes maar gewoon goed advies. Met hulp van onze adviseurs weet je zeker dat je een goede keuze voor jaren maakt. Wij nemen ruim de tijd voor je om je een advies op maat te bieden over de voor -en nadelen van tuintegels en de aanleg hiervan.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Het allergrootste assortiment van de regio, hèt verkooppunt voor sierbestrating Dronten

Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Zo vind je bij ons verschillende merken keramische tuintegels, kunstgras (uit Genemuiden) en grind en split. Wij mogen ècht met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben. Door ons grote assortiment weet je zeker dat de bij je tuin passende tuintegel er bij zit.

Je vindt bij ons de meest uitgebreide (XXL) collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken. Zo vind je bij ons meer dan 300+ soorten keramische tuintegels en wij verkopen ook kunstgras (uit Genemenuiden) en grind en split. Wij, Buitenbart mogen met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?
Bezoek onze showtuin!

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.