Kortingen tot wel 40%! SuperSeizoenStart bij Buitenbart op 1 en 2 maart, kom langs in één van onze winkels! Lees meer

Sierbestrating Lemmer

Sierbestrating Lemmer kopen in IJsselmuiden!

Sierbestrating Lemmer kopen?  Dat doe je bij de nummer 1 bestratingshandel van Nederland: Buitenbart in IJsselmuiden op slechts 30 minuten rijden vanaf Lemmer

 Je wilt graag de beste keuze voor jouw doen maken. Wij geven je graag advies over de beste keuze in materialen om zo onnodige kosten te besparen. Buitenbart is een familiebedrijf met al bijna 20 jaar ervaring in de bestratingswereld. Met een assortiment van meer dan 4000 producten zorgen wij dat je slaagt. Wist je dat Buitenbart wekelijks materialen levert in de buurt van Lemmer?

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Steenhandel in de buurt van Friesland - Buitenbart; het adres voor Sierbestrating Lemmer

Onze winkel bevindt zich op slechts 30 minuten rijden vanaf Lemmer. Via de A6 & N50 sta je zo bij Buitenbart in de showtuin. Bijna alle producten zijn online te bekijken, maar je kunt ook bij ons in de winkel terecht. Buitenbart heeft een showtuin van meer dan 2000 m2
In onze grote showtuin kun je advies krijgen over sierbestrating, tuinverlichting, zand en veel andere tuinmaterialen. Samen met onze adviseurs en een lekkere bak koffie kom je tot de beste keus.

Bekijk hier de routebeschrijving vanuit Lemmer naar onze winkel:

Alle topmerken bestrating, gewoon in IJsselmuiden- meer dan 4000 soorten bestrating!

Buitenbart voert bestrating van alle Nederlandse topmerken, om er een paar te noemen:


vtwonen (bekend van SBS 6)
MBI (bekend van Eigen huis en tuin)
Excluton (de grootste bestratingsproducent)

En nog véél meer topmerken!!

 

Sierbestrating aanleggen in Lemmer

Naast de verkoop van sierbestrating leggen wij al jaren veel tuin en terrassen aan, ook in Lemmer. Bij Buitenbart heb je alles onder één dak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je een prachtig eindresultaat aanbieden.

 Enthousiast geworden? Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showtuin.

Graag tot ziens!