Steenhandel Zwolle

Stenen in omgeving Zwolle kopen?

Binnen een kwartier rijdt je van Zwolle naar Kampen waar je Buitenbart vindt, de specialist in steenhandel in de regio Zwolle. Buitenbart heeft een ruime keuze in stenen. Profiteer van de scherpste prijzen bij de steenhandel van Buitenbart. Buitenbart geeft je graag duidelijk advies over het maken van de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. De stenen van Buitenbart regio Zwolle staan vaak al binnen 5 werkdagen voor de deur. Buitenbart is een familiebedrijf waar wij we 'Groot' zijn geworden door 'Klein' te blijven. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes maar 'straight to the point' advies. Lees hier meer over Buitenbart.

Buitenbart steenhandel biedt optimale prijs/kwaliteitsverhouding

Buitenbart wil graag dat jij de beste balans vindt tussen: budget, wensen en de beste kwaliteit stenen. Bij Buitenbart betaal je nooit teveel door een scherp inkoopsysteem met korte lijntjes met diverse Nederlandse fabrieken. Wij hebben een groot assortiment en kopen alles rechtstreeks in, zonder tussenhandel. Dat betekent dat jij nooit teveel betaalt voor je stenen.

Wij zijn tuin-experts die jou voorzien van een advies op maat!

Ons ruime assortiment is grotendeels online te bekijken en te bestellen. Het is mogelijk om online te chatten op onze website met Jelmer voor advies op maat! Ook is het mogelijk om te mailen naar [email protected] of te bellen naar 038-333 33 79 voor persoonlijk advies. Ook kun je natuurlijk langskomen bij ons aan Kleiland 4 voor vrijblijvend advies over stenen.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen


Het grooste assortiment van de regio, het enige XXL verkooppunt uit Regio Zwolle!

Wanneer je steenhandel koopt, wil je geen impulsieve keuze maken. Stenen kopen is een aankoop voor jaren. Je wilt daarom wel echt zeker weten dat je de goede keuze maakt. Door ons grote assortiment in de steenhandel weet je zeker dat je de producten goed kunt vergelijken en zit er altijd wel een geschikte optie voor je bij. Met hulp van onze adviseurs weet je zeker dat je een goede keus voor jaren maakt.

Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Vanuit Zwolle bent u binnen een kwartier in onze winkel/showtuin. Zo vind je bij ons verschillende merken keramische stenen , kunstgras (uit Genemuiden) en grind en split.. Wij mogen ècht met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Je vindt bij ons de XXL-Collecties van de volgende bestratingsmerken:

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Als u onze steenhandel met eigen ogen wilt zien is het aan te raden om langs te komen bij ons in IJsselmuiden! In onze ruime showtuin aan Kleiland 4 in IJsselmuiden (meer dan 2000 m2) geven wij je graag advies over de voor -en nadelen van steenhandel en de aanleg hiervan. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor u en zullen u voorzien van een duidelijk en op maat advies voor uw tuin. Ga met ons in gesprek om die make-over werkelijkheid te laten worden!

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.