Steenhandel Zwolle

Stenen in omgeving Zwolle kopen?

Binnen een kwartier rijdt je van Zwolle naar Kampen waar je Buitenbart vindt, de specialist in steenhandel in de regio Zwolle. Buitenbart heeft een ruime keuze in stenen. Profiteer van de scherpste prijzen bij de steenhandel van Buitenbart. Buitenbart geeft je graag duidelijk advies over het maken van de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. De stenen van Buitenbart regio Zwolle staan vaak al binnen 5 werkdagen voor de deur. Buitenbart is een familiebedrijf waar wij we 'Groot' zijn geworden door 'Klein' te blijven. Bij ons krijg je geen verkooppraatjes maar 'straight to the point' advies. Lees hier meer over Buitenbart.

Tuintegels Zwolle

Buitenbart steenhandel biedt optimale prijs/kwaliteitsverhouding

Buitenbart wil graag dat jij de beste balans vindt tussen: budget, wensen en de beste kwaliteit stenen. Bij Buitenbart betaal je nooit teveel door een scherp inkoopsysteem met korte lijntjes met diverse Nederlandse fabrieken. Wij hebben een groot assortiment en kopen alles rechtstreeks in, zonder tussenhandel. Dat betekent dat jij nooit teveel betaalt voor je stenen.

Wij zijn tuin-experts die jou voorzien van een advies op maat!

Ons ruime assortiment is grotendeels online te bekijken en te bestellen. Het is mogelijk om online te chatten op onze website met Jelmer voor advies op maat! Ook is het mogelijk om te mailen naar verkoop@buitenbart.nl of te bellen naar 038-333 33 79 voor persoonlijk advies. Ook kun je natuurlijk langskomen bij ons aan de Spoordwarsstraat 27 voor vrijblijvend advies over stenen.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Het grooste assortiment van de regio, het enige XXL verkooppunt uit Regio Zwolle!

Wanneer je steenhandel koopt, wil je geen impulsieve keuze maken. Stenen kopen is een aankoop voor jaren. Je wilt daarom wel echt zeker weten dat je de goede keuze maakt. Door ons grote assortiment in de steenhandel weet je zeker dat je de producten goed kunt vergelijken en zit er altijd wel een geschikte optie voor je bij. Met hulp van onze adviseurs weet je zeker dat je een goede keus voor jaren maakt.

Met een assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Vanuit Zwolle bent u binnen een kwartier in onze winkel/showtuin. Zo vind je bij ons verschillende merken keramische stenen , kunstgras (uit Genemuiden) en grind en split.. Wij mogen ècht met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Je vindt bij ons de XXL-Collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog meer merken bestrating. Zo vind je bij ons meer dan 300+ soorten keramische tuintegels , kunstgras (uit Genemenuiden) en grind en split.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?

Als u onze steenhandel met eigen ogen wilt zien is het aan te raden om langs te komen bij ons in IJsselmuiden! In onze ruime showtuin aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden (meer dan 2000 m2) geven wij je graag advies over de voor -en nadelen van steenhandel en de aanleg hiervan. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor u en zullen u voorzien van een duidelijk en op maat advies voor uw tuin. Ga met ons in gesprek om die make-over werkelijkheid te laten worden!

Bezoek onze showtuin!

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.