Aanbiedingen!
Bekijk onze aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen!
Bekijk hier de actiepagina!

GeoProArte

GeoProArte tegels zijn enkele jaren geleden geïntroduceerd door MBI. Deze serie tuintegels zijn uniek in zijn vorm. Bekijk hieronder onze gehele collectie en bestel eenvoudig online.

Er zijn geen producten in deze categorie.

GeoProArte tegels kopen

Op dit moment zijn de GeoProArte tegels in grote oplage in de maak. Blijf deze pagina daarom goed in de gaten houden. 

Kan je toch niet wachten? Neem contact met ons op voor een alternatief. Wij hebben grote series direct uit voorraad leverbaar.

Deze nieuwe innovatieve tegels zijn de GeoProArte tegels van MBI.
Hoogwaardige kleurvaste tegels met een digitale toplaag.
 De GeoProArte is een tegel welke bestaat uit 2 elementen:

 • 1. Een betonnen onderlaag
 • 2. Een hoogwaardige digitale toplaag

  Met deze nieuwe techniek, kunnen er fantastische designs ontworpen worden.
 • Ook kunnen de GeoProArte tegels, bij normaal gebruik; echt wel tegen een stootje.

  GeoProArte serie

  De GeoProArte serie bestaat op dit moment uit 4 verschillende series tuintegels. Deze tegels zijn in totaal leverbaar in 17 verschillende kleuren.

  De series van de GeoProArte zijn als volgt:

 • GeoProArte Serie Industrial
 • Deze stoere tuintegels zijn perfect voor de echte liefhebbers. Robuust uiterlijk met iedere tegel met zijn eigen verhaal.
 • GeoProArte Serie Naturals
 • De tuintegel voor de natuurlijke liefhebber. Deze serie van de GeoProArte geeft een natuurlijk karakter aan jouw terras.
 • GeoProArte Serie Stones
 • Hardsteen look is perfect voor de twijfelaar. Deze tuintegels passen namelijk in ieder tegel en zijn perfect te combineren met je tuinmeubilair.
 • GeoProArte Serie Wood

 • Houtlook is momenteel niet meer weg te denken. Binnen heeft dit al een tijdje onze harten veroverd, maar sinds een tijdje wind houtlook ook buiten terrein. Dit zorgt voor uniek aangelegde tuinen.


  Geheim van de GeoProArte tegels

  GeoProArte tuintegels zijn de innovatie van dit moment. Deze tuintegels van MBI zijn niet te evenaren en staan echt ver boven de concurrentie. Dit komt voornamelijk door de manier van productie. De betontegel wordt geproduceerd, waarna er na uitharding, een digitale toplaag op wordt geprint. Deze print is zo geproduceerd dat deze uitermate sterk is en niet los zal laten van de tuintegel.

  Daarnaast beschikt de tegel over een factor 90 classificering. Wat wil een factor 90 classificering zeggen? Een onbehandelde tegel neemt direct alle soorten vuil en vocht in zich op. De factor hierna is factor 15. Deze tegel beschermt een klein beetje tegen vuil en vocht. Factor 90 is op dit moment de hoogst beschikbare classificering voor tegels. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat designs voor altijd blijven bestaan. Door de hoge mate van bescherming van de GeoProArte tegels zijn deze tuintegels erg gemakkelijk te reinigen en zullen jaren mooi blijven. Kortom deze viervoudige beschermlaag is uniek in zijn soort.

  Lees in dit document alle voordelen van de GeoProArte tuintegels van MBI.

  GeoProArte, perfect beschermde tuintegels

  Met de GeoProArte koop je een kleurvaste tegel welke onder alle weersomstandigheden goed beschermd is. De tegels zijn voorzien van een Factor90 behandeling.

  Jouw voordelen:

 • Makkelijk te reinigen tegels
 • Geen kalkuitbloei
 • Neemt bijna geen vuil op
 • Wijn of vetvlekken laten geen blijvende indruk achter
 • Kortom: de GeoProArte tegels zijn tegels welke perfect beschermd zijn. GeoProArte is geen beton, geen keramiek maar MEESTERWERK.

  Veelgestelde vragen over keramische buitentegels

  GeoProArte is een merk van MBI. Deze serie tuintegels zijn gemaakt met de hoogste afwerkingsklasse. Dit wil zeggen dat deze tuintegels, ook wel terrastegels genoemd, uitstekend geschikt zijn voor jouw tuin. Door de hoge kwaliteit zullen deze tuintegels erg lang mee gaan. GeoProArte onderscheidt zich van andere terrastegels doordat de toplaag van de tegel bestaat uit een digitale toplaag. Hierdoor is het mogelijk om alle denkbare patronen en designs te produceren. Kortom een hele veelzijdige unieke tuintegel.
  GeoProArte tegels

  Bekijk hieronder een video over een kleine greep uit de collectie van GeoProArte