Vandaag, donderdag 20 juni zijn alle winkels om 15:30 gesloten i.v.m. een personeelsuitje

Oprit tegels 6cm dik

Buitenbart helpt je bij het vinden van oprit tegels (6cm) die perfect bij jou passen. Bekijk ons assortiment van tegels in de meest gangbare maten, diktes en kleuren. Onder aan deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over oprit tegels. Onder oprittegels verstaan we stenen voor de oprit vanaf de maat 20x30cm. Zoek je meer informatie of heb je advies nodig over onze oprit tegels van 6cm dik? Neem gerust contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze vestigingen.

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 246

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 246

Welk formaat tegel is het beste voor mijn oprit?

 

Onder oprittegels verstaan we stenen voor de oprit vanaf de maat 20x30cm. Je kan kiezen uit vierkante stenen van 60x60 cm of gaan voor stenen met een andere maat en vorm. De meest verkochte varianten zijn de 20x30 cm en 30x60 cm tuintegels. Deze zijn zo populair voor op de oprit, omdat ze een unieke uitstraling geven. Het rechthoekige formaat is niet alleen uitermate geschikt om op je oprit toe te passen, maar zorgt ook voor een speelse uitstraling.

 

Hoe dik moet een tegel zijn voor een oprit?

 

Het is belangrijk om te bepalen wat voor voertuigen op je oprit komen te staan. Ga je de oprit hoofdzakelijk gebruiken voor een auto? Dan zijn betontegels met een dikte van 6 cm voldoende. Deze oprit tegels zijn namelijk dik genoeg om niet te breken onder de druk van de auto. Ga je de oprit gebruiken voor zwaardere voertuigen, zoals een caravan? Dan zijn tegels van 8 cm dik een betere keuze. Deze zijn geschikt voor het zwaardere werk en zullen ook bij een hogere druk niet breken. Bij volledig keramische tegel voldoet een dikte van 4 cm.

 

Een goedkope oprit met grastegels

 

Een goedkope oplossing is onze grasbetontegel, omdat ze effectieve waterafvoer combineren met de mogelijkheid om groen te behouden. Deze tegels zijn ontworpen om water gemakkelijk door te laten, wat helpt om plassen te voorkomen en stabiliteit te behouden, zelfs onder zware belasting zoals auto's. Bovendien blijft het gras tussen de tegels groeien, waardoor je oprit een natuurlijke uitstraling krijgt. De grastegels zijn sterk en onderhoudsarm, ideaal voor wie een functionele en groene oprit wil zonder veel onderhoud.

 

Bart's keuze: Smartton tegels

 

Onze Smartton oprit tegels (6cm) van Redsun combineren stijl met functionaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor je oprit. Deze tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren en hebben een uniek gestreept, genuanceerd patroon met afgeronde hoeken. De tegels zijn voorzien van een geborstelde deklaag, waardoor ze een versterkte kleur en een zacht aanvoelend oppervlak hebben. Dankzij de hydrofobisatie en impregnatie nemen de tegels minder vocht op, wat kalkuitbloeiing vermindert en het schoonmaken vereenvoudigt. Naast onze Smartton serie bieden wij een uitgebreid assortiment aan andere tegels en bestratingsmaterialen die je helpen bij het realiseren van jouw perfecte oprit en buitenruimte.

Filters