Aanbiedingen!
Bekijk onze aanbiedingen en profiteer snel van hoge kortingen!
Bekijk hier de actiepagina!

Afdekranden

Om beplantingsbakken mooi af te werken kan er het beste gebruik gemaakt worden van afdekranden. Dit zorgt namelijk voor een strakke afwerking. Daarnaast krijg je door gebruik van de afdekranden een bredere bovenkant, wat als voordeel kan hebben dat je er ook gemakkelijk op kan gaan zitten. 

Afdekranden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij bij Buitenbart beschikken over een uitgebreide collectie. Staat jouw geschikte variant er helaas toch niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op!

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Afdekplaten muur

Een bak of muurtje van stapelblokken is niet af zonder mooie afdekplaten. Deze afdekplaten voor het muurtje zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen zijn smaak wel een geschikte afdekrand beschikbaar.

Afdekranden zijn gemaakt van beton en hebben hier regelmatig een bepaalde coating overheen zitten. Dit zorgt ervoor dat de afdekranden een unieke luxe uitstraling krijgen. Daarnaast creeeren afdekplaten voor een muurtje een bredere bovenkant. Het leuke hiervan is dat dit gemakkelijk te gebruiken is als bankje of een mooie plek om decoratie op te zetten. Kortom keuze genoeg. Op deze pagina vind je al onze afdekplaten muur voor jouw tuin.