Verzending en bezorging

De bestelde producten worden meestal maximaal 5 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling bij je geleverd. Omdat planningen erg complex zijn kan nooit met 100% zekerheid worden beloofd dat een bestelling op een bepaalde dag wordt afgeleverd. Een andere leverdatum dan de gewenste datum kan dan ook niet een reden tot klacht zijn. De transportplanners proberen natuurlijk altijd voor je te realiseren dat jouw gewenste leverdatum lukt!

De bestelde materialen worden meestal afgeleverd met een vrachtwagen van 18 meter lang. Dit is een stuk langer dan een vuilniswagen. We proberen de producten altijd zo dicht mogelijk bij je huis te leveren. Probeer er dus altijd voor te zorgen dat je een plaats vrijgemaakt hebt. Lukt het de chauffeur niet om op jouw gewenste losplaats te lossen, dan is dit niet het gevolg van onwil, maar van overmacht. Weet je niet zeker of de vrachtauto op de losplaats kan komen? Bel ons dan, wij helpen je verder. Tegen meerprijs (€35,-) kun je eventueel een kleine vrachtwagen (bakwagen) bestellen. Dit gaat altijd in overleg.

transport

Let op: De chauffeur bepaalt altijd of hij/zij op de gewenste leverplek kan lossen. Hij/zij wil immers eventuele schade voorkomen. De mening van de chauffeur is hierbij altijd leidend.

Product Vrachtwagen Pakketpost
Bestrating ✓*
Kunstgras
Tuinverlichting
Lijm / Kit / Voeg

*Bij sommige fabrieken/merken is het mogelijk om een kleine vrachtauto (bakwagen) te bestellen. Vraag altijd naar de mogelijkheden.