Buitenbarts assortiment breidt uit! Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat ook ons assortiment een nieuw jasje krijgt. De fabrieken van Redsun en MBI hebben in 2023 niet stil gestaan. Maar wat betekent dat voor jou? Nieuwe tegels en stenen om jouw tuin nog mooier te maken! Benieuwd wat deze fabrikanten in 2024 extra te bieden hebben? Lees dan snel verder.

Nieuw van Redsun in 2024

Redsun komt met een aantal toevoegingen aan de welbekende series Cerasun, Smartton en Tumbelton. Bekijk hieronder wat je in 2024 kunt verwachten van Redsun.

Cerasun oprit tegels

De kwaliteit en uitstraling van keramiek wordt ook beschikbaar voor de oprit met de 5+1 Cerasun tegels van Redsun. De uitdrukking 5+1 staat voor hoe deze tegels zijn opgebouwd. De Cerasun 5+1 tegels bestaan namelijk uit een 5cm dikke betonnen onderlaag, die onlosmakelijk verbonden is met een toplaag van 1cm keramiek. De 5+1 Cerasun oprit tegels van Redsun krijgen een formaat van 30x60x6cm en zullen verkrijgbaar zijn in maar liefst 6 kleuren.

Nieuwe designs Cerasun decortegels

De collectie Cerasun decortegels wordt verder uitgebreid met maar liefst 6 nieuwe designs. Met uitgebreide keuze aan rustige en meer uitgesproken motieven zit je met de decortegels van Cerasun altijd goed. Hiervan kunnen wij alvast een impressie geven.

Cerasun Catiana Decor Blue

Cerasun Catiana Decor Multi

Cerasun Catiana Decor Beige

Cerasun Flower Decor

Cerasun Pisa Decor Grigio

Cerasun tegels in 30x120cm formaat

Geef je tuin optisch meer ruimte met de nieuwe Cerasun 30x120cm tuintegels. Met dit nieuwe formaat wordt de algehele Cerasun collectie niet alleen verder uitgebreid, maar krijg je ook meer ruimte om verschillende formaten tegels met elkaar te combineren. De 30x120cm Cerasun tuintegels krijgen een prachtige houtlook, die beschikbaar zal zijn in 3 kleuren.

De nieuwe kleuren van Smartton

Ook de Smartton betontegels van Redsun krijgen nieuwe kleuren. Zo wordt aan de Smartton collectie maar liefst 5 kleuren toegevoegd. Hierbij krijg je keuze uit 2 chique kleuren en 3 nieuwe kleuren met glans. Of je nou gaat voor een luxe of een meer sprankelend terras: in 2024 zit je met de Smartton tegels van Redsun altijd goed. 

Tumbelton waalformaat: voor elk wat wils

Ga je liever voor getrommeld voor een authentiek karakter? Ook dan zit je bij Redsun altijd goed, namelijk met de Tumbelton waalformaat trommelstenen. Deze krijgen 3 nieuwe kleuren, die perfect samengaan met elke tuinstijl. Welke kleuren je kunt verwachten laten wij je hieronder zien.

Alle aankondigingen van Redsun kunnen wij kort samenvatten: met de tegels en stenen die komen, is er voor iedereen wat wils!

Nieuw van MBI in 2024

Ook MBI heeft in 2023 flink uitgepakt. Zij hebben namelijk geïnvesteerd in een nieuwe fabriek met een tegel carrousel. Dankzij deze carrousel kan MBI in deze fabriek nóg betere en mooiere siertegels maken, zoals de tegels op onderstaande foto.

Trippel T 60x60x4cm tegels

De Trippel T tegels van MBI zijn betontegels met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, oftewel betontegels voor ieders portemonnee. Deze tegels in 60x60x4cm formaat zijn vanaf 2024 verkrijgbaar in een vlakke uitvoering en met een Quarts profiel. Hierbij krijg je keuze uit maar liefst 6 kleuren, namelijk:
Antraciet
Zwart/grijs
Grijs
Bruin Nuance
Grijs Nuance
Taupe

GeoCorso: dé opvolger van GeoStretto

Goed, beter, best! Zo kunnen wij de GeoCorso tegels noemen. Vergelijkbaar met de GeoStretto serie, maar dan nóg beter. Dit betekent nog mooiere tegels voor een prachtig terras. De GeoCorso tuintegels zullen verkrijgbaar zijn in 60x60x4cm formaat, waarbij je keuze zal hebben uit de volgende kleuren:
Catania
Taormina
Foggia
Matera
Pescara
Bari Pisa
Ancoma
Parma
Taormino
Foggi

GeoStradale: dé opvolger van GeoColor

Ook de GeoColor is verbeterd en heeft een opvolger gekregen, namelijk de GeoStradale. Deze tegels hebben de eigenschappen van de GeoColor, maar zijn dan nog verder geperfectioneerd. De GeoStradale tuintegels in 60x60x4cm formaat zullen verkrijgbaar zijn in maar liefst 6 kleuren, namelijk:
Matera
Pescara
Bari
Pisa Ancoma
Parma

Met al het nieuws in het verschiet kunnen wij haast niet wachten tot het nieuwe jaar, zodat wij al deze nieuwe series van MBI en Redsun kunnen aanbieden. Houd onze site in de gaten om op de hoogte te blijven over deze aanvullingen op ons assortiment.