De GeoProArte serie is de nieuwe Rembrandt onder de tuintegels. Deze tegels zijn geproduceerd door MBI, een producent die niet voor niks bekend staat als De Steenmeesters. GeoProArte is de nieuwste innovatie op het gebied van betontegels, winnaar van de German Design Award 2022. Benieuwd naar wat deze tegelserie zo bijzonder maakt? Lees dan snel verder.

Betonnen drager met een keramisch design

Met de GeoProArte serie worden betontegels naar een nieuw niveau getild. Dit komt door de unieke verbinding tussen de betonnen drager en het keramische design. Hierbij zorgen nieuwe technieken voor eindeloze ontwerpmogelijkheden, die bij andere betontegels niet mogelijk zijn. De basis van GeoProArte tegels is de betonnen drager. Een duurzame en oerdegelijke basis die voor een makkelijk verwerkbare tegel zorgt.

GeoProArte tegels met viervoudige bescherming

Voor bescherming zijn de tegels voorzien van Protection Plus Factor 90. Dit zorgt voor viervoudige bescherming. Hierdoor blijven de tegels langer mooi en zijn deze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Factor 90 geeft de tegels namelijk de volgende eigenschappen:

Kleurvast
Bestand tegen alle weersinvloeden
Vlek- en zuurbestendig
Bestand tegen UV-stralen

Uitgebreide designs door digitaal geprinte toplaag

Nadat de betonnen drager is geproduceerd worden GeoProArte tegels voorzien van een digitaal geprinte toplaag. Deze is slijtvast en stroef afgewerkt. Maar het belangrijkste is nog het design. Doordat deze digitaal wordt geprint zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is er ruime keuze aan natuurlijke uitstralingen, zoals houtlook en hardsteen. Deze zijn niet van echt te onderscheiden. Of ga voor een wolkachtig design met de GeoProArte Concert serie. Liever tegels met een speels motief, dan zijn de Mosaic of Flowers tegels de perfecte oplossing.

GeoProArte in verschillende afmetingen

GeoProArte tuintegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo is er voor elk oppervlak de perfecte tegel te vinden. Ga bijvoorbeeld voor de meest gangbare maatvoering van 60x60cm, die perfect in ieder oppervlak past. Of leg de tuin aan met 100x100cm tegels voor een groots effect. Daarnaast zijn er ook nog andere maten te verkrijgen, namelijk:

30x60cm
40x80cm
30x120cm


De maatvoeringen die hierboven zijn opgesomd zorgen voor een ruimtelijk effect. Hierdoor wordt elke tuin, groot en klein, optisch groter. Geniet van een prachtig terras met een grote afwerking.

GeoProArte, ook voor de oprit

GeoProArte tegels hebben doorgaans een dikte van 4cm, waardoor deze niet geschikt zijn voor de oprit. Deze zijn namelijk niet bestand tegen de hogere druk van een auto, maar zijn wel perfect voor de aanleg van een prachtig terras. Ben je op zoek naar GeoProArte tegels voor de oprit, dan zijn ook hier mogelijkheden voor, namelijk de GeoProArte Stones Belgian Blue Dark 20x30x6cm. Deze is ook verkrijgbaar in Belgian Blue Light voor een lichte afwerking. Deze tegels zijn dankzij de dikte van 6cm wel bestand tegen de druk van de auto. Zo kan je ook met GeoProArte voor een mooie en stevige oprit zorgen.

Nieuwsgierig geworden naar de gehele GeoProArte serie? Klik dan hier om alle tegels te bekijken. Met deze serie heb je gegarandeerd een prachtig terras waar je jarenlang plezier aan zult beleven.