Altijd al gedroomd van een strakke tuin? Hieronder vind je 3 voorbeelden van een strakke tuin. 


1. Langwerpige lijnen. Door gebruik te maken van een banenverband of langwerpige steenformaat, kun je jouw tuin een extra strak effect geven. Bekijk hier onze banenverbanden: 

2. Houd alle materialen strak. Wanneer je van een strakke tuin houdt, is het belangrijk om ook gebruik te maken van bijvoorbeeld strakke bloembakken. Hierdoor houd je eenheid in jouw strakke ontwerp. Op de foto is gebruik gemaakt van de GeoStretto Tops Roma 60x60 van MBI in combinatie met het Patioblok Strak 15x15x60cm van MBI.

3. Maak gebruik van tegels zonder facet. Veel tuintegels zijn afgeschuind aan de zijkanten om beschadigingen te voorkomen. Dit doet vaak afbreuk aan het strakke effect. Wil je echt een strak resultaat creëren dan kun je kiezen voor terrastegels zonder facet. 

Bekijk onze strakke terrastegels hier: 

Tip; voorkom beschadigingen door de tegels aan te leggen met voegkruizen. Wil je meer informatie over het maken van een strakke tuin? Neem dan contact met ons op! Wil je liever alle strakke terrastegels in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showtuin in IJsselmuiden of Emmeloord