Tuin in Urk bestraten

Tuin in Urk bestraten? Profiteer van de beste prijzen en de grootste keuze bij Buitenbart

Tuin in Urk bestraten doe je bij Buitenbart. Op maar 30 minuten rijden vanaf Urk vind je de expert voor sierbestrating Urk, Buitenbart in Ijsselmuiden.

Wij geven je graag eerlijk advies over het maken van de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten. Bij ons krijg jij goed en eerlijk advies van onze tuinexperts en geen verkooppraatjes.

Tuin Urk

Bestrating in Urk, meer dan 4.000 soorten voor internetprijzen!

Internetprijzen en goed advies. Zo betaal je bij Buitenbart nooit teveel. Met een assortiment bestaande uit meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. Je uitgekozen bestrating voor Urk, staat vaak al binnen 5 werkdagen op de stoep.

Onze winkel bevindt zich op 30 minuten rijden vanaf Urk. Wanneer je rijdt via de N353 en de Frieseweg sta je zo bij ons in de winkel.

Wij willen dat jij de beste keuze maakt. De beste keuze bestaat uit de beste balans tussen jouw budget, jouw wensen èn een goede kwaliteit. Wij werken samen met alle Nederlandse topfabrieken. Bij deze fabrieken kopen wij alles rechtstreeks in. Dat betekent dat jij profiteert van de scherpste prijs!

Goed advies door echte tuin-experts Urk

Bijna al onze producten zijn online te bekijken en te bestellen. Wanneer je nog beter wilt weten en wilt voelen wat je koopt, kom je bij ons langs! In onze ruime showtuin van meer dan 2000 m2!! geven wij je (samen met een bak koffie) graag advies over de voor- en nadelen van bestrating en de aanleg hiervan. Onze adviseurs komen niet aan met verkooppraatjes, maar geven door hun jarenlange ervaring en kennis eerlijk advies.

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Het allergrootste assortiment van de regio, het verkooppunt voor bestrating Urk

Wanneer je bestrating koopt, koop je iets waar je jaren van wil genieten. Daarom wil je zeker weten dat je de goede keuze maakt. Door ons grote assortiment weet je zeker dat je producten goed met elkaar kunt vergelijken. Met vergelijken en de juiste hulp van onze tuinexperts weet je zeker dat je een goede keus voor jaren maakt.

Je vindt bij ons de meest uitgebreide (XXL) collecties van de volgende bestratingsmerken:

Naast deze bekende merken vind je bij ons nog een hoop andere merken. Zo vind je bij ons meer dan 300+ soorten keramische tuintegels en wij verkopen ook kunstgras (uit Genemenuiden) en grind en split. Wij, Buitenbart mogen met recht zeggen dat wij het grootste assortiment uit de regio hebben.

Klaar om jouw tuin een make-over te geven?
Bezoek onze showtuin!

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier dan meer over ons nuchtere familiebedrijf. Dit nuchtere familiebedrijf heeft niet voor niets het motto: Buitengewoon bijzonder maar toch heel normaal.