Sierbestrating Wezep

Sierbestrating Wezep kopen in IJsselmuiden!

Sierbestrating kopen in omgeving Wezep? Dat doe je bij Buitenbart in IJsselmuiden.

Over de beste keuze in materialen en het besparen van onnodige kosten geven wij graag vrijblijvend advies. Wij leveren wekelijks sierbestrating in de buurt van Wezep. Buitenbart is een familiebedrijf met al bijna 20 jaar ervaring in de sierbestratingwereld. Met een ruim assortiment van meer dan 4.000 producten zorgen wij dat je bij ons altijd slaagt. In Wezep en omgeving staan jouw uitgekozen materialen vaak al binnen 5 werkdagen op de stoep. 

Wat klanten zeggen (onafhankelijke reviews):

Erg goede adviezen gekregen tijdens het zoeken naar bestrating voor de voortuin. Nog info aangevraagd bij de concurrent, bestelling geplaatst bij Buitenbart. Erg goede service en vriendelijke mensen.

Tim, Kampen

Netjes en vakkundig geholpen, Na wat twijfel tussen 2 verschillende tegels toch een keuze kunnen maken. Verdere afhandeling was ook zeer goed en vertrouwd.

Danny, Hellevoetsluis

Er werd zeer prettig samen gewerkt en meegedacht. Goed advies over de materialen en een goed en gezellig aanlegteam. Wij zijn erg tevreden.

Frans, IJsselmuiden

Heel vriendelijk geholpen door Menno. Goed meegeholpen en snel geleverd. Kortom een aanrader!

Fam. van Kommer, Zwolle

Goed advies, meedenken in situatie. En het belangrijkste is dat ze alle afspraken keurig nakomen!

Wil Roest, Made

Onze ervaring met Buitenbart is goed tot zeer goed. Voorlichting en afspraken waren bijzonder goed. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Bert ten Hove, Kampen

Winkel en showtuin op 20 minuten - vanaf Wezep

Onze winkel bevindt zich op slechts 20 minuten rijden vanaf Wezep. Ons assortiment is online te bekijken en te bestellen, maar je kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel langskomen. Zo weet je wat je koopt. In onze ruime showtuin kun je advies krijgen over sierbestrating, tuinverlichting, zand en veel andere tuinmaterialen. Wij hebben deskundige adviseurs die door hun jarenlange ervaring en kennis, eerlijk advies geven. 

Sierbestrating aanleggen in Wezep

Naast de verkoop van sierbestrating leggen wij al jaren veel tuinen en terrassen aan. Van het uitzoeken van de sierbestrating tot de aanleg van je tuin. Door onze ervaring in de bestratingshandel,- en de aanleg van bestrating kunnen wij je een prachtig eindresultaat aanbieden.

Vaak werken wij hierbij ook samen met stratenmakers én hoveniers uit Wezep.  

Kom naar onze showtuin of bel met één van onze ervaren medewerkers.
Graag tot ziens in onze winkel!