De tuintegels van vtwonen zijn op dit moment ongekend populair. Haal de vtwonen - stijl naar buiten met deze prachtige buitentegels. In deze blog leggen we je alle voordelen van de vtwonen buitentegels uit, zodat je weer verliefd kunt worden op jouw tuin!

Wil jij weer verliefd worden op jouw tuin? Kies dan voor de vtwonen buitentegels! Hieronder geven we 4 redenen waarom:

Heerlijk genieten van het buitenleven begint bij een terras waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Knoeien tijdens het BBQ'en, wijnvlekken, stoepkrijt.. geen probleem met de vtwonen buitentegels! Doordat de vtwonen tegels van 100% keramiek gemaakt zijn ze vele malen sterker dan bijvoorbeeld een betontegel of keramiek-op-beton tegel. Genieten maar!

Enorm veel keuze! Kies je voor de uitgesproken designtegels uit de Solostone serie? Of hebben de prachtige natuurlijke designs jouw voorkeur? Met zoveel verschillende designs zit er altijd een juiste tegel tussen. Daarnaast kun je nog kiezen uit de maten 70x70x3.2cm of 90x90x3cm.

Gemakkelijk aan te leggen. Kies je voor de Solostone tegels van vtwonen dan is de aanleg niet zo moeilijk. Door het formaat in combinatie met de extra dikke massa zijn deze tegels  stabiel genoeg om in het gewone straatzand te leggen. Geen geknoei met cement of beton dus! Solostone tegels zijn ook goed te verwerken op een draagsysteem op bijvoorbeeld een dakterras. Doordat de tegels volledig keramisch zijn, heb je geen chemische verbindingen dus beter voor het milieu. Grote afmetingen betekent minder voegen. Een investering voor jaren. 

Ze zullen niet verkleuren. Daarnaast zijn de tegels zo hard gebakken dat je er geen krassen op kunt krijgen. Ook zijn de tegels hitte en vorstbestendig. Het oppervlak is geglazuurd waardoor vlekken geen kans krijgen om in de tegel te trekken. Kortom, een investering waar je dus heel lang van zult genieten!  

Wil je meer informatie over de vtwonen tegels voor buiten? Wij helpen je graag! 

Wil je deze gave vtwonen buitentegels graag live bekijken? Bezoek onze showtuin in IJsselmuiden