Profiteer hier van hoge kortingen op sierbestrating!

Tuintegels 60x60

Tuintegels 60x60 bestel je eenvoudig en snel online bij Buitenbart. Wij hebben een groot assortiment aan tuintegels van dit populaire formaat in zowel beton als keramiek. Al onze tegels van 60x60 vind je op deze pagina terug in de mooiste kleuren. Zo hebben wij tuintegels in verschillende kleuren en diktes. Op zoek naar bestrating, maar wil je de tegels liever eerst in het echt zien? Wij nodigen je graag uit in een van onze showtuinen.

Designtegel - Tuintegel 60x60 Antraciet

Designtegel 60x60 antraciet Voor ieder budget hebben wij de perfecte tuintegel! Daarom hebben wij oo.....

19,95
Keramiek op onderbeton Juno Grey 60x60x4cm

Keramiek op onderbeton Juno Grey 60x60x4cm Leg een prachtige basis in de tuin aan met Keramiek op on.....

49,95
Tuintegel Terrazza Monaco 60x60x5cm

Terrazzo Monaco 60x60x5cm Ga voor de kracht van eenvoud met de Terrazzo Monaco betontegel. Met een a.....

20,95
Startton Ohio 60x60

Startton Ohio 60x60 tuintegel Deze tegel gemaakt met een prachtige grijs/zwarte kleur. Dit maakt de .....

26,95
Keramiek op onderbeton Ares Dark 60x60x4cm

Keramiek op onderbeton Ares Dark 60x60x4cm Ga voor een luxe uitstraling met de Ares Dark tuintegel i.....

54,95
Keramiek op onderbeton Comus Antra 60x60x4cm

Keramiek op onderbeton Comus Antra 60x60x4cm Keramiek op onderbeton Comus Antra 60x60x4cm is perfect.....

54,95
Keramiek op onderbeton Comus Dust 60x60x4cm

Keramiek op onderbeton Comus Dust 60x60x4cm Keramiek op onderbeton Comus Dust 60x60x4cm kenmerkt zic.....

54,95
Keramiek op onderbeton Comus Mist 60x60x4cm

Keramiek op onderbeton Comus Mist 60x60x4cm Leg je tuin aan met keramiek op onderbeton Comus Mist 60.....

54,95
Keramiek op onderbeton Orion Sand 60x60x4cm

Keramiek op onderbeton Orion Sand 60x60x4cm Haal het vakantiegevoel naar huis met de Keramiek op ond.....

54,95
Keramische Tuintegel Betonlook Grijs 60x60x3cm

Keramische Tuintegel Betonlook Grijs 60x60x3cm De Keramische tegel Betonlook Grijs in de maat 60x.....

56,95
GeoLight Texas 60x60

GeoLight Texas 60x60 Met tegels uit de GeoLight serie koop je kwaliteit voor een betaalbare prijs.....

32,50
GeoLight Hawaii 60x60

GeoLight Hawaii 60x60 Met tegels uit de GeoLight serie koop je kwaliteit voor een betaalbare prij.....

32,50
GeoLight Montana 60x60

GeoLight Montana 60x60 Met tegels uit de GeoLight serie koop je kwaliteit voor een betaalbare pri.....

32,50
GeoLight New York 60x60

GeoLight New York 60x60 Met tegels uit de GeoLight serie koop je kwaliteit voor een betaalbare pr.....

32,50
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 612

Groot assortiment tuintegels 60x60

Wij van Buitenbart hebben een groot assortiment aan tuintegels. Zo ook van de 60x60 variant. Dit formaat is erg populair, omdat dit geschikt is voor zowel grote als kleine oppervlaktes. Daarom hebben wij veel van deze tegels in ons assortiment opgenomen met uitgebreide keuze in afwerking en kleur. Hierbij ben je verzekerd van bestrating van zeer goede kwaliteit. Wij verkopen namelijk alleen a-keuze tegels. Zo vind je bij ons niet alleen de mooiste, maar ook de meest duurzame sierbestrating.

60x60 tuintegel outlet

Wij hebben ook goedkoop geprijsde 60x60 tuintegels in de aanbieding. Deze doen wij namelijk in onze outlet. Dit doen wij omdat de betreffende tegels onderdeel zijn van een uitlopende serie, of omdat wij hiervan nog maar enkele meters op voorraad hebben. Deze tegels zijn goedkoper, maar nog steeds van a-kwaliteit. Precies zoals je van ons gewend bent.

Materiaal van onze 60x60 tuintegels

Bij ons kan je terecht voor tuintegels van beton, keramiek of een combinatie hiervan. De verschillende afwerkingen geven de tegels andere eigenschappen. Dit heeft onder andere invloed op het uiterlijk en onderhoud van je bestrating. Maar er zitten nog meer kenmerken aan de materialen verbonden. Deze worden hieronder verder uitgelegd.

Kenmerken beton

Beton is een combinatie van water en cement waar zand of grind aan wordt toegevoegd. Dit wordt in een bepaalde mal gegoten om vervolgens uit te harden. Het resultaat is een steenachtig materiaal met een open structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat vocht goed wordt opgenomen. Een voordeel hiervan is dat de tegel minder lang nat blijft. Een nadeel is dat vuil ook sneller wordt opgenomen, waardoor de tegel moeilijker schoon te maken is. Dit zorgt er ook voor dat de tegels eerder groen worden, maar dit kan je eenvoudig oplossen met algenverwijderaar. Een ander nadeel van beton is dat de tegel krasgevoelig is. Andere kenmerken van betonnen tegels zijn de behandelingen. Je kan bij ons gaan voor een basis tegel, die geen behandeling heeft ondergaan en daarom het meest poreus is. Hierdoor is deze variant ook het voordeligst. Je kan ook kiezen uit een tegel met een coating of pregnant. Een tegel met coating is voorzien van een toplaag, waarmee het oppervlak wordt beschermd tegen vuil. Geïmpregneerde tegels worden doordrenkt door een andere stof, die ervoor zorgt dat de tegel in zijn geheel wordt beschermd vuil en groene aanslag. Hierdoor zijn geïmpregneerde tegels makkelijker in onderhoud.

Kenmerken keramiek

Keramische 60x60 tuintegels zijn vervaardigd uit klei. Door deze klei op hoge temperaturen te bakken wordt dit gehard. Het resultaat is een zeer sterk materiaal waarmee ook tegels van slechts 2cm of 3cm dik worden gemaakt. Daarnaast zorgt keramiek ervoor dat de tegels krasbestendig zijn en minder snel verkleuren. Zo blijven de tegels langer mooi, ook wanneer je hier steeds met meubels overheen schuift. Een ander voordeel van keramiek is de dichte structuur. Dit zorgt er namelijk voor dat vuil op het oppervlak blijft liggen en de tegels minder snel groen worden. Hierdoor zijn tuintegels van keramiek makkelijker schoon te maken, waardoor je minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Een nadeel van de dichte structuur is dat vocht als regen ook nauwelijks wordt opgenomen. Zo zal je bestrating na een regenbui langer nat blijven.

Tuintegels in verschillende diktes

Tuintegels 60x60 zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Zo heb je bij ons onder andere keuze uit 4cm en 5cm dikke tegels. Deze diktes worden het meest gebruikt, omdat je hier heel veel kanten mee op kunt. Zo maak je met deze tegels de mooiste bestrating voor je tuin, terras en zelfs een looppad. Wil je bestrating voor de oprit, dan hebben wij ook hier de oplossing voor. Wij hebben namelijk verschillende oprit tegels in ons assortiment opgenomen. Deze zijn minimaal 6cm dik, waardoor ze bestand zijn tegen de zwaardere belasting van een auto.

Tuintegels 60x60 met de mooiste uitstraling

Wat je idee ook is, bij Buitenbart slaag je altijd. Wij hebben namelijk niet alleen tuintegels in antraciet en grijs, maar ook in andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de Fiordi Sand, een tegel met een prachtige natuurlijke zandkleur. Of ga voor een tegel met motief. Een stijlvol voorbeeld hiervan is de Symbol Circle Smoke. Daarnaast vind je op deze pagina nog veel meer kleuren en motieven. Zo hebben wij gegarandeerd de tegel die het beste bij jouw persoonlijke stijl past.

Met of zonder facet

Het grootste deel van onze tegels zijn niet voorzien van een facet. Dat wil zeggen dat de randen recht zijn afgewerkt. Maar je kan bij ons ook terecht voor tegels met facet. Dat betekent dat de randen schuin zijn afgewerkt. Het voordeel hiervan is dat eventuele oneffenheden optisch minder opvallen.

Wat kosten 60x60 tegels?

De prijzen van tuintegels zijn verschillend van elkaar. Dit komt doordat alle tegels uit andere materialen vervaardigd zijn, op een andere manier zijn afgewerkt en een andere dikte hebben. Door het verschil in de prijzen is het moeilijk om vooraf te zeggen hoeveel je kwijt zal zijn aan de tegels.

Hoeveel 60x60 tegels per m2?

Per vierkante meter passen 2,77 tegels van 60x60cm. Dit betekent dat je 3 tegels nodig hebt om een vierkante meter te bestraten.

Hoe reken je uit hoeveel tegels je nodig hebt?

Een 60x60 tuintegel is 0,36 m2 groot. Van hieruit bereken je hoeveel tegels je voor het totale oppervlak nodig hebt, door het aantal vierkante meters te delen door 0,36. Je kan ook onze calculator gebruiken. Deze is op de product pagina van iedere tegel te vinden. Vul simpelweg in hoeveel vierkante meter je wilt bestraten en de calculator doet de rest. Je krijgt hierbij gelijk een totale prijs van alle tegels bij elkaar. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen je graag.