Aanbiedingen!
Bekijk onze aanbiedingen en profiteer snel van hoge kortingen!
Bekijk hier de actiepagina!

Muur- en stapelblokken

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 115

Stapelblokken tuin gezocht? Welkom bij Buitenbart. Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment met verschillende muurblokken en stapelblokken voor de tuin. Ben je opzoek naar getrommelde muurblokken, of juist naar strakke? Bij ons slaag je altijd. Wij bieden je een ruim assortiment stapelblokken en muurblokken voor internetprijzen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald! Breng gerust eens een bezoek aan onze winkels in IJsselmuiden of Emmeloord, of bekijk de verschillende tuinblokken op deze pagina!

Stapelblokken beton

Stapelblokken beton voor in de tuin zijn op dit moment erg populair. Wij bieden je meer dan 100 verschillende varianten van de beton stapelblokken aan. Zo er is voldoende keuze, en slaag je altijd! Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag. We staan doordeweeks van 8 tot 8 voor je klaar! Stapelblokken beton zijn in veel verschillende maatvoeringen en designs verkrijgbaar. Zit hier niet het juiste beton muurblok tussen? Dan hebben we ook altijd nog stapelblokken natuursteen. Op deze manier weet je zeker dat je altijd een passend muurblok voor in de tuin vindt!

Muurblokken getrommeld

Stapelblokken getrommeld zijn uitermate geschikt als je een tuin met een landelijke sfeer wilt creëren. Bekende getrommelde stapelblokken zijn de Wallblock Old van Tuinvisie, en de Patioblok getrommeld van MBI. Als je daar nog niet genoeg aan hebt, bieden we je ook nog verschillende getrommelde muurblokken van andere fabrikanten aan. Daarnaast hebben we ook verschillende kleuren getrommelde stapelblokken in ons assortiment. Één van de bekendste varianten is het Stapelblokken Antraciet getrommeld. Door de neutrale kleur past dit getrommelde stapelblok bij elke soort tuintegel!

Stapelblokken lijmen en muurblokken lijmen

Stapelblokken lijmen of muurblokken lijmen? In ons assortiment vindt je verschillende lijmen voor het plaatsen van stapelblokken in je tuin. Wij adviseren om altijd een fundering te maken met Opsluitband 5x15x100cm Grijs. Hier kun je vervolgens met verschillende producten de muurblokken op plaatsen. Hieronder vindt je een opsomming van de verschillende producten die wij voor het plaatsen van stapelblokken in de tuin adviseren:

 • Lijm voor stapelblokken, steenlijmpoeder 15kg
 • Kit voor stapelblokken, per tube van 275ml
 • PU- steenlijm voor de tuin. Per bus van 500ml.
 • Wij adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen of lijmen van muurblokken in de tuin. Iedere toepassing vergt weer zijn eigen lijmsoort. Daarom adviseren we je graag in onze Showtuin Zwolle of Showtuin Emmeloord. Heb je geen tijd om ons te bezoeken? Geen probleem. Onze klantenservice is elke werkdag tot 20.00u bereikbaar. Bel ons op 038-3333379, we helpen je graag!

  Stapelblokken aanbieding en muurblokken goedkoop

  Ben je op zoek naar een stapelblokken aanbieding, of muurblokken goedkoop voor in de tuin? Van harte welkom op deze pagina! Wij hebben altijd stapelblokken aanbieding, of muurblokken met acties. Daarnaast hebben we ook in onze vestigingen regelmatig een partij stapelblokken in de aanbieding. Of je nu op zoek bent naar een stapelblok getrommeld, of naar strakke muurblokken voor de tuin. Bij Buitenbart slaag je altijd. Houd er rekening mee dat alle goedkope stapelblokken van buitenbart altijd a-keus tuinstenen zijn. Wij verkopen geen b-keus stapelblokken omdat deze vaak niet haaks zijn. Hierdoor kun je geen mooi resultaat krijgen als je bijvoorbeeld stapelblokken voor een bloembak gebruikt. Daarom adviseren we altijd om muurblokken voor tuinbakken of een tuinmuur altijd met a-keus stapelblokken te maken. Een bekende variant is het stapelblok 15x15x60cm antraciet. Ook wel Linia palissade of Patioblok genoemd. Dit zijn simpele blokken waarmee je in een handomdraai een mooie tuinmuur of bloembak metselt. Daarnaast zijn er ook veel bewerkte stapelblokken voor je tuin te verkrijgen. Op deze pagina vind je alle verschillende muurblokken uit ons assortiment.

  Stapelblokken Zwolle

  Woon je in Zwolle, of in de buurt van Zwolle en ben je op zoek naar stapelblokken voor de tuin? Dan heb je nu het juiste adres gevonden. Bij Buitenbart in IJsselmuiden (10 minuten rijden van Zwolle) vind je een groot en erg compleet assortiment muurblokken en stapelblokken voor de tuin. Deze tuinblokken hebben we in meer dan 100 verschillende maten en varianten. Ben je dus op zoek naar stapelblokken Zwolle, zoek dan niet meer verder! Wij helpen je graag.

  Stapelblokken antraciet

  De meest populaire stapelblokken voor de tuin zijn nog steeds de stapelblokken antraciet, ook wel stapelblokken zwart genoemd. Zwarte muurblokken zijn in een aantal verschillende kwaliteiten en afwerkingen verkrijgbaar. Een bekend voorbeeld zijn de kleurvaste muurblokken van MBI. Dit zijn de GeoPlano stapelblokken, en de GeoMattone , GeoColor en GeoAntica stapelblokken. Al deze blokken zijn afgewerkt met een kleurvaste GeoSteen toplaag. Dit is een laag van kleurechte mineralen (kleine natuursteentjes) waardoor deze stapelblokken kleurvast zijn. Ben je op zoek naar goedkope stapelblokken, ook dan vind je bij BuitenBart wat je zoek. We vinden het belangrijk om met je mee te denken, zodat je de juiste keuze maakt. Je kunt hiervoor langskomen in één van onze vestingen. Ook kunnen we je telefonisch of via email adviseren over de verschillende stapelblokken uit ons assortiment. We helpen je graag!