Aanbiedingen!
Bekijk onze aanbiedingen en profiteer snel van hoge kortingen!
Bekijk hier de actiepagina!

Muurblokken

Opzoek naar stapelblokken? Zoek niet verder! op deze pagina vind je al onze muur-/stapelblokken. Deze blokken zijn gemakkelijk online te bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze producten in een van onze showtuinen te bezichtigen.
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 110

Stapelblokken

Stapelblokken zijn gemaakt van beton. Deze blokken kunnen, zoals de naam eigenlijk al zegt, gemakkelijk gestapeld worden. Deze blokken, ook wel muurblokken genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen. De meest gebruikte maten zijn de 12x12x60 blokken of de 15x15x60 blokken. Het verschil hierin is dat de 15 bij 15 stapelblokken wat robuuster ogen en hierdoor een andere uitstraling geven. Het nadeel van deze grotere blokken is dat deze weer wat zwaarder zijn, waardoor verwerking weer wat lastiger gaat. 


Naast de traditionele gladde blokken, bestaan er ook blokken met een bepaald reliëf. Deze stapelblokken geven een hel rustieke uitstraling en geven de bloembak of het muurtje weer een hele andere uitstraling. De volgende afbeelding geeft een strak stapelblok weer: 

Het volgende blok daarin tegen is er een met een bepaald motief

Het voordeel van de gladde muurblokken is dat je ze eenvoudig een andere uitstraling kan geven. Dit door bijvoorbeeld een steenstrip erop te plaatsen en een geheel ander uiterlijk te creëren. 


Bloembakken

Een bloembak is vaak maatwerk. Een standaard bloembak past vaak net wel of juist net niet. Dit gedoe wil je uiteraard voorkomen. Kies daarom voor een bloembak op maat. Bloembakken op maat kunnen heel eenvoudig worden gemaakt stapelblokken op deze pagina. Het voordeel hiervan is dat je de bakken precies zo kunt maken als jij wilt. Kies je bijvoorbeeld voor een plantenbak met hoek er in of juist een vierkante. Sommige mensen krijgen het zelfs voor elkaar om een ronde plantenbak te creëren met stapelblokken. 

Om een bloembak te maken is het belangrijk dat je er eerst voor zorgt dat je ondergrond goed vlak is. Dit doe je het eenvoudigst door eerst de grond te egaliseren en vervolgens enkele tegels onder de blokken te plaatsen. Dit voorkomt vervolgens ook verzakking. Na het monteren van de fundatie van de bloembak kan je eenvoudig verder gaan stapelen. Wel is het belangrijk dat je iedere laag goed vastmaakt aan de laag er onder. Dit kun je het beste doet met specifiek hiervoor bestemde kit of met steenlijm

De bloembak maak je vervolgens helemaal af met een afdekrand. Dit zorgt net voor dat kleine verschil in afwerking.