Aanbiedingen!
Bekijk onze aanbiedingen en profiteer snel van hoge kortingen!
Bekijk hier de actiepagina!

Betonelementen

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 56

Betonelementen

Beton is tegenwoordig niet meer weg te denken bij stevige constructies. Beton is namelijk erg sterk en zeer onderhoudsvriendelijk. Afgezien van verkleuring en verschillende soorten aanslag zal de kwaliteit van het product altijd op hetzelfde niveau blijven.

Naast de vele soorten betontegels die wij op onze site aanbieden, bieden wij ook andere soorten betonnen producten aan. Denk hierbij aan U-elementen, L-elementen, betonpoeren en bielzen/traptreden.

U-elementen

U-elementen kunnen voor veel verschillende doeleinde gebruikt worden. De meest gebruikte toepassingen die wij kennen zijn het tuinbankje, houtopslag of voor het verhogen van een gedeelte van je tuin.

Een tuinbankje kan je het beste maken door de U-elementen een hoek te plaatsen en hier vervolgens hout overheen te spannen.  

Betonpoeren

Betonpoeren zijn perfect te gebruiken als fundatie onder een overkapping. Het voordeel van een betonpoer is dat deze extra stevigheid geeft en daarnaast ook nog verstelbaar is. Mocht je de palen van de overkapping namelijk in het betongieten dan staan deze volledig vast en zijn niet meer te stellen.

Traptreden

Betonelementen die gebruikt kunnen worden als traptreden hebben een strakke afwerking. Deze sier betonelementen zijn zeer net afgewerkt en uitermate onderhoudsvriendelijk.