Houtlook keramische terrastegels

Er zijn geen producten in deze categorie.

Keramische tegels houtlook buiten

Wil jij een gave parketvloer of vlonder naar buiten doortrekken? Bij Buitenbart vind je allerlei opties, kleuren en maten. Natuurlijk ook in verschillende prijsklassen! Weet jij al waar je moet beginnen? Wij helpen je heel graag met goed advies over het kopen en aanleggen van keramische terrastegels houtlook.

Keramische terrastegels houtlook in verschillende maten

Keramische houtlook terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo bieden we je onder andere keramische houtlook tegels voor buiten in de maten 60x60, 40x80, 120x30. Ook hierin heb je gerectificeerde en ongerectificeerde versies. De gerectificeerde tegels zijn recht afgeslepen aan de hoeken, hierdoor zijn ze met een minimale voeg van 3 millimeter. Kies je voor een ongerectificeerde houtlook tuintegel, dan lopen deze schuin af aan de zijkanten. Hierdoor krijg je een voeg van minimaal 5mm. Je moet ze immers leggen met 3mm afstand, en dit begint bij de onderkant van de voeg.

Keramische houtlook tegels voor buiten goedkoop

Ons assortiment keramische houtlook tegels voor buiten bestaat uit veel verschillende houtlook buitentegels. Hierin vind je ook verschillende prijsklassen. Natuurlijk hangt dit ook samen met de kwaliteit / echtheid van de look en de print. Wij proberen dit op de foto’s zo goed mogelijk te laten zien. Heb je hier toch nog wat vragen over? Vraag dan onze klantenservice!

Keramische houtlook tegels voor buiten leggen

Het leggen van keramische houtlook terrastegels adviseren wij om te doen op een stabicare onderlaag. Hierdoor hoef je de tegels niet vast te lijmen, maar liggen ze goed vastgeklopt in een waterdoorlatende onderlaag. Zo voorkom je het opvriezen en kapotvriezen van jouw nieuwe terras. Wil je de aanleg liever niet zelf doen? Dan staat ons specialistische aanlegteam voor je klaar. We adviseren je graag!