Weer verliefd op je tuin met vtwonen buitentegels! ♥️

Weer verliefd op je tuin met vtwonen buitentegels! ♥️

De tuintegels van vtwonen zijn op dit moment ongekend populair. Haal de vtwonen - stijl naar buiten met deze prachtige buitentegels. In deze blog leggen we je alle voordelen van de vtwonen buitentegels uit, zodat je weer verliefd kunt worden op jouw tuin!

Wil jij weer verliefd worden op jouw tuin? Kies dan voor de vtwonen buitentegels! Hieronder geven we 4 redenen waarom:


  • Heerlijk genieten van het buitenleven begint bij een terras waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Knoeien tijdens het BBQ'en, wijnvlekken, stoepkrijt.. geen probleem met de vtwonen buitentegels! Doordat de vtwonen tegels van keramiek gemaakt zijn, hebben ze een zeer lage vochtopname. Hierdoor trekt vuil nauwelijks in de tegels.  Genieten maar!


  • Enorm veel keuze! Kies je liever voor de uitgesproken designtegels uit de DuoStone serie? Of hebben de prachtige natuurlijke designs van de solostone jouw voorkeur? Met zoveel verschillende designs zit er altijd een juiste tegel tussen.


  • Gemakkelijk aan te leggen. Kies je voor de DuoStone tegels van vtwonen dan is de aanleg veel makkelijker dan de meeste keramische tegels. Door de serafoam onderlaag zijn deze tegels dik en stabiel genoeg om in het gewone straatzand te leggen. Geen geknoei met cement of beton dus! Serafoam is een speciaal ontwikkelde onderlaag die bestaat uit gaskeramiek (gerecycled keramiek). Nog goed voor het milieu ook!  
  • Een investering voor jaren.  Door de keramische toplaag blijven de vtwonen buitentegels kleurvast. Ze zullen niet verkleuren. Daarnaast zijn de tegels zo hard gebakken dat je er geen krassen op kunt krijgen. Een investering waar je dus heel lang van zult genieten!  


Wil je meer informatie over de vtwonen tegels voor buiten? Wij helpen je graag! 

Wil je deze gave vtwonen buitentegels graag live bekijken? Bezoek onze showtuin in IJsselmuiden!