Folderaanbiedingen!
Bekijk onze folderaanbiedingen en profiteer van hoge kortingen!
Bekijk hier de actiepagina!

Klinkers

Groot assortiment betonklinkers vind je bij Buitenbart. Of je nu opzoek bent naar een traditionele klinker of een speciale klinker bij ons vind je altijd wel een geschikt exemplaar. 


Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 375

Betonklinkers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De meest gangbare diktes zijn 5 centimeter, 6 centimeter, 7 centimeter en 8 centimeter dikte. 

Betonklinkers voor de oprit

Bent u van plan om uw auto op de oprit te zetten? Dan adviseren wij altijd een betonklinker te nemen met een minimale dikte van 6 centimeter. Heeft u zwaarder materiaal? Dan adviseren wij een dikte van tenminste 7 of 8 centimeter. Dit om breuk aan de stenen te voorkomen. 

Betonklinkers met facet

Bij Buitenbart beschikken wij over een grote collectie betonklinkers met facet. Dit wil zeggen dat de randen van de tegels iets scheef aflopen. 

Betonklinkers getrommeld

Getrommelde stenen zijn stenen die kunstmatig zijn verouderd. Dit wordt gedaan door middel van een grote trommel. Door de draaiende werking en het tegen elkaar aanslaan van de stenen krijgen ze een iets ronder/minder scherpe uitstraling.

Levering

Al onze producten kunnen aan huis geleverd worden. Dit tegen ons vaste lagen tarief. Meer weten over de bezorging? Lees dan hier meer.